Windows 10 också gratis av litet trick

Gratis uppgradering till Windows 10 fortfarande tillgängliga

Egentligen erbjudandet var till slut den 29 juli. Men tydligen hyrt datum bara GWX annonsprogram lät sitt arbete. Uppgraderingen finns tillgänglig på begäran fortfarande bort gratis, och ganska officiellt av Microsoft.

Under det första året efter release, erbjöd Microsoft till samtliga ägare av hem och pro versioner av Windows 7 och 8,1 för att uppgradera till Windows 10 gratis. För att övertyga så många användare att acceptera erbjudandet, Microsoft installerat på alla uppgradera legitima Windows-installationer, den GWX programmet ("Hämta Windows X") Men som ganska irriterad med ständiga hänvisningar till vissa användare. Den 29 juli tidsfristen nu. Sedan dess har GWX programmet stoppas, men erbjudandet kan vidare anta ändå.

Windows 10 uppgradering: Två fria alternativ

Det finns för närvarande två fungerande sätt, För att ändå komma till gratis uppgradering. Den första är en ren installation: Detta kräver ett installationsmedium, där uppdateringen November är redan på 2015:e Lämpliga ISO-bilder kan laddas ner direkt från Microsoft. Installationsmedia så beredd att acceptera installation nyckel Windows 7, 8 och 8,1, så länge de matchar upplagan. 7/8 Windows 10 Pro accepterar / 81-tangenters Pro (nellt) och Ultimate, accepterade Windows 10 hemknappen förrätter, Bing och hem.

Det andra sättet är en uppgraderingsinstallation, Så konvertera en befintlig Windows-installation i Windows 10. Detta hjälper ett litet program som ger Microsoft självt för nedladdning. Tyckte det är officiellt bara för människor som är på "hjälptekniker" bero att underlätta driften, eller om tal eller förstoringsglaset. Men fungerar programmet på någon lämplig Windows.

1 av 10

Windows 10: Första steg efter uppgraderingen (10 bilder)

I det första steget, du loggar in med det konto som du använde i det tidigare operativsystemet. (Förklaring: Green - klicka här, Red - här justera)
1 av 8

Windows 10: Inte bara ren, men ren (8 bilder)

I aktivitetsfältet, fyra nya ikoner glider före installerade program. Allt kan tas bort från snabbmenyn: Windows Store, Windows Explorer och Edge browser försvinna "lösa Aktivitetsfältet",

(AXV)