OpenWRT alternativ Lede integreras i huvudprojektet igen

OpenWRT alternativ Lede integreras i huvudprojektet igen

Utvecklare av öppen router firmware projekt, var ett förslag som lagts fram, vilket ger att begrava Lede-branding och sammanslagning båda läger.

Utvecklarna av OpenWRT Fork Lede och utvecklarna av den överordnade projektet närmar igen på varandra. Efter Lede utvecklare hoppade ett år sedan för att fullfölja sina egna mål med kodbas, och att skapa mer öppenhet i synnerhet hade ursprungligen glidit isär. Sedan början av utvecklarna av de två öppna router firmware projekt tala väl men återigen ihop och nu planer har lämnats in, eftersom Lede projektet skulle Vedas integreras i OpenWRT igen.

Namnet OpenWRT förblir lagrad - varav en av de två utvecklare fraktioner ville trätt under några omständigheter. På grund av den mycket högre erkännande "OpenWRT" men verkar också ganska rimligt. Den Lede koden ska installeras i OpenWRT, men bör fortsätta att tillhandahållas som en gaffel i OpenWRT projektet. Den GitHub repo av Lede att stängas. Utvecklare båda projekten är nu att rösta om förslaget. Det hela ska avgöras inom de närmaste två veckorna.(FAB)