Adobe Lightroom uppfinner

Adobe Lightroom uppfinner

Det nya desktop program Lighroom CC ser ut Lightroom Mobile.

Adobe Lightroom CC helt ombyggda som en molnbaserad datorversionen av Lightroom Mobile. Photshop CC, mobila och stationära tillgång Lightroom framtiden samma data. men Lightroom "klassisk" CC får en uppdatering.

Adobe kallar sitt erbjudande kring Lightroom på Open House Max år en "Molnbaserad fotografi tjänst", Från och med nu ett helt nytt program som heter Lightroom CC - på Adobe Max 2016, var detta redan en förhandstitt kodnamnet "Project Nimbus" att se. Den välkända tidigare under programmets namn som nu kallas Lightroom Classic CC.

Foton i molnet

Lightroom CC står som en applikation för Windows och MacOS tillgängliga. Det fungerar som en stationär version av Lightroom Mobile. Den senare Adobe har bytt namn Lightroom CC för iOS eller Lightroom CC för Android. Den nya Lightroom CC kommer att använda samma motor som Lightroom Classic och Photoshop Import Plug-in Camera Raw.

är den största strukturella innovation är att med den nya Lightroom CC hela Lightroom Library är i molnet. I detta bibliotek, den nya Lightroom CC för Window och MacOS till webbappen och Lightroom CC för Android och iOS åt lika.

Ramverket AI Adobe Sensei tar över den automatiska indexering. Du har redan använts i andra Adobe-produkter som Photoshop Elements och erfarenhet Cloud användas.

Bild 1 av 6

Lightroom CC (6 bilder)

Lightroom CC sortera foton i hierarkiska album.

Uppdateringar till mobil Lighroom CC

Även Light CC för Android och iOS för att stödja den automatiska indexering. Det finns också hierarkiska album, fil stöd för iOS 11 och en förbättrad iPad layout. Android-versionen får nu maskerings borste för selektiv bearbetning, som tidigare var reserverad för iOS-användare.

Webbappen är att underlätta hanteringen av allmänt tillgängliga online-gallerier. De släppte också vid förfrågan på Adobe portfölj webbplatser kan en relativt ung tjänst presentera sitt arbete i ett nätverk med annonsmaterialet.

Lightroom Classic CC

Ljus Room Classic CC behandlade färgområden efter val med en pipett selektivt. Ljus Room Classic CC behandlade färgområden efter val med en pipett selektivt.

De vanliga användare av Lightroom kan förvänta betydande prestandavinster. Detta gäller programstart, genererar miniatyrer, förändringen från biblioteket till modulen Framkalla övergången från ett foto till nästa, och penseln.

Ett nytt verktyg för färgval underlättar selektiv redigering. Med maskerings borste och radiell eller linjär Självklart gör en förval och detta kan förfina sedan. Färgskalan är märkt med en pipett, och sedan sätter använder ett reglage för att fastställa räckvidden av den maskerade tonomfånget.

Photoshop CC

Photoshop CC nu direkt åtkomst till Lightroom-biblioteket. Photoshop CC nu direkt åtkomst till Lightroom-biblioteket.

Färgskalan väljaren rymmer 10 väg in Photoshop Camera Raw. Dessutom startskärmen i Photoshop åtkomst direkt molnet Lightroom-katalogen CC och visar miniatyrer av bilderna som lagrats där.

Pensel tips kan nu dra & organisera droppe i mappar. Alla som har en osäker handen kan jämna penseldrag. Driften av verktygsbanan Adobe har betydligt förenklad. Fram till nu var du tvungen att besvärliga förändringsverktyg eller att komma ihåg kortkommandon. I framtiden möta några musklick för att skapa en bana.

Adobe har integrerat webb typsnitt från Typekit och byrån Bilderdienst Adobe Stock djupare in i programmet. Dessutom stöder Photoshop variabla fonter, linjebredden kan justeras mer uppenbar än med systemet enligt standard, låg fetthalt och fett. Artificiell intelligens kommer i bildskalning ger skarpare kanter och närmare än tidigare. Stöder även Photoshop 360-graders panoramabilder som heif format och använda Microsoft Dial.

Den nya prissättningsstrukturen

Användare av Fotografi abonnemang får 20 GB lagringsutrymme sedan den infördes nästan 12 euro per månad utöver Lightroom Classic CC och Photoshop. Nu kan de också använda den nya Lightroom CC i alla dess varianter.

en ny "Creative Cloud fotografi planen" ökade sin online-lagring till 1TB. Det kostar $ 19,99 per månad, under det första året Adobe sötad började med 14.99 dollar per månad. Inkluderat är Photoshop CC, Lighroom Classic CC, CC Lightroom, Adobe Spark Premium och Adobe portfölj. Utan Photoshop CC hela kostnaden som "Lightroom CC planen" $ 9,99. Dessutom Adobe erbjuder Lightroom appar för Android och iOS till att omfatta 100 GB molnlagring för $ 9,99 per månad.(AKR)