Spill Fair: Topper og flopper fra E3 2017

Topper og flopper E3 2017

Zombier, pirater, nazister: På E3 ble igjen presentert mange gaming innovasjoner for publikum i år. Men ikke alle spill og trender ble godt mottatt.

E3 er for spillere den viktigste uken i året: EA, Bethesda, Nintendo, Sony, Microsoft og andre utgivere vise trailere og spill opptakene på nåværende og kommende titler. Mellom produsenter hvert år tente en viss konkurranse: Hvem trumfer stort på? Og som lar fansen sikkerhets skuffet?

1 av 8

E3 2017 - topper og Flops (8 bilder)

Topp: Sonys eksklusive titler

Days Gone er Sons of Anarchy med zombier, God of War en fullblods hack'n'slay høyeste karakter og Spider-Man, en overraskende kul superheltspillet. Og så er det fortsatt Detroit: bli menneske, en filmatiske eventyr roboter. Og remake av den grandiose Shadow of the Colossus. Sony hadde på E3 flere eksklusive styrene i bagasjen og la Microsoft ser i direkte sammenligning gammel.

multiplayer

Bethesda viste små nye spill og var mest opptatt av det, har lenge publisert spill som The Elder Scrolls 5: Skyrim å melke. Men EA hadde flere interessante titler i bagasjen. Spesielt co-op Adventure en vei ut, som spilles i en duo, og forteller historien om to fanger.

Rett til å eksperimentere, den franske utgiveren Ubisoft, blant annet pirat hodeskalle present & Bones viste imidlertid reiser spørsmål som multiplayer orientering. I tillegg til fansen, kunngjøringen av den etterlengtede etterfølgeren til Beyond Good and Evil vakte oppsikt.

konsoll dueller

Den direkte duell mellom Sony og Microsoft gikk til japansk: Xbox One X Microsoft hadde faktisk en ny spillkonsoll i troppen, men ser mer moderate av de tilbudte nye Xbox eksklusive tittelen. Ganske annerledes med Sony: Med spill som Days Gone, God of War og Detroit: bli menneske, den japanske hadde en hel lass av eksklusive topptitler i troppen. Siden Microsoft kan ikke konkurrere i år.

En ny konsoll var tilgjengelig fra Sony, men ikke - og i motsetning til Xbox One X det annonsert i fjor PS4 skaper Pro neppe sant 4K, for eksempel Microsoft aldri blir trett av å nevne. Den tredje store konsollprodusentene Nintendo introduserte i mellomtiden endelig få litt mat for Nintendo Switch prospektet: Blant annet Mario + Rabbids, Metroid Prime 4 kommer og Rocket League til hybrid konsollen.(Dahe)