Django CMS 3.0 med ny front-end prosessering

Utviklerne av Python-baserte Django CMS har sluppet versjon 3.0 av sin gratis content management system. Den nyeste utgaven av programvaren bringer nye måter å redigere nettstedet i frontend og mange andre innovasjoner.

Etter ca et år med utvikling og mer enn 3000 forplikter Django CMS teamet versjon 3.0 av sin åpen kildekode CMS har gitt ut. Programvaren er skrevet i Python og er basert - som navnet antyder - på nettet rammeverket Django 1.6. Den alternativer, siden og innhold på fronten til arbeid, har blitt fullstendig redesignet for versjon 3.0. Men mange funksjoner er tilgjengelige gjennom en passelig verktøylinje i grensesnittet.

På alle kanter arbeidsprosesser kan nå angre eller gjøre. Bidrag kan også bli publisert i språket uavhengig Django CMS 3.0. Vedta en plug-in eller alle jokertegn kan være i den nye versjonen via kopi & Lim gjør. Hver side kan være for videre bruk, herunder plug-ins og lagre innhold som mal. Django CMS gir to nye redigeringsmodus: brukes for å endre innholdet i en plug-in til innholdet modus mens kan endres i struktur modus, trestrukturen av plug-ins.

Hva er nytt i Django CMS 3.0 oppsummerer utgivelsen kunngjøringen sammen. Programvaren er tilgjengelig på prosjektets hjemmeside for nedlasting. Installasjonen er designet for å forenkle den nye Django CMS installasjons at utviklerne, men heller som "beta" mark. En ny tutorial på Django CMS hjelper i å sette opp CMS.(Lmd)