iOS-enheter är detaljerade app och iTunes köphistorik

Så många apps jag köpte! Man kan nu se på iPhone.

(Bild: Apple)

Apple har släppt en ny server funktion att det är möjligt att få tillgång till sin historiska lista handla direkt från din iPhone eller iPad. Detta gick så långt bara på Mac eller PC.

Vem gör att många inköp på iOS App Store och iTunes Store, lätt att tappa. Insikt i historiska förvärv kan ta men hittills endast (efter många klick) i iTunes App på Mac eller PC. Apple har detta förändrats en uppdaterad på onsdag supportdokumentet visar. Listan över inköp är nu också mobil kontakt tillgänglig på iPhone, iPad och iPod, så länge enheten har den senaste versionen av iOS har 11.

åtkomliga via konto display

För att hitta data i inställningarna genom att klicka på ditt eget namn (överst) och "iTunes & app Store" klick. Sedan Apple-ID är vald måste du bekräfta med ett lösenord om det behövs. Sedan kan du se dess tidigare köp. Dessa är indelade i individuella konton som också kan normala skicka på klick via e-post - men bara om faktiskt pengarna gick. Bekvämt, kan du också lösa vid det här laget en problemrapport - till exempel om du har köpt en app två eller oavsiktligt och att återta sina pengar.

Att sätta Apples familj släppt en, men du kan bara se vad som köptes med den nuvarande Apple-ID. Om du vill kontrollera vad andra familjemedlemmar så att du har allt i deras bibliotek, måste du logga in med sitt konto.

iOS-enhet kan göra mer, iTunes snart (fortfarande) mindre?

Med den nya Apple verkar ytterligare ett steg bort från den centrala funktionen i iTunes i molnet universum av gruppen att lämna. Eftersom iTunes 12.7 inte kan köpa iOS-appar mer på Mac eller PC och inte längre hantera dem. Utsikten inköp från iTunes Store (filmer, serier och musik plus e-böcker) och App Store är dock fortfarande möjligt.

Kanske Apple sveper funktionen men inom överskådlig framtid i sina ansträngningar att ytterligare rena iTunes. Elimineringen av appen hämta funktionen dock hade tagit hand om omfattande kritik. Samtidigt finns det även egna verktyg från tredje part som ger funktionen tillbaka till skrivbordet.(BSC)