iPhone X: vietnames forskare säkerhets hantera Face ID med masken

Det är inte trevligt, Face ID Hack mask.

(Bild: Bkav / Screen YouTube)

Med en ram av 3D-skrivare, en silikon näsa och 2D-bilder och en del smink säkerhetsföretaget kommer att ha överlistat Bkav Apples ansiktsdetekteringssystem.

En rapport som publicerades på YouTube, enligt video är det IT-säkerhet forskare från Vietnam lyckats knäcka Apples första inbyggda iPhone X ansiktsigenkänning Face ID med en mask. Företagets Bkav insikter utnyttjas av egen räkning, till exempel Apples AI-system gör ansiktsigenkänning.

3D-skrivare, silikon och foton

Masken består av fyra delar: en härrör från 3D-skrivare, vit ram, som är fastklämd i en metallram och motsvarar dimensionerna för den ursprungliga ansikte, en - om än handgjord - näsan av silikon som har försetts med smink, samt skenbar limmade 2D-bilder av ögon och mun. Sammantaget fungerar masken som en mumie med öppna ögon, näsa och mun områden. I videon Bkav visar hur iPhone X låses upp med masken och verkliga ansikte forskaren, som verkar lätt att vika.

Kostnad för 150 dollar

Kostnaden för masken att har hittat på 150 dollar. Med det arbete företaget hade börjat den 5 november. Bkav hade redan underminerat ansiktsigenkänning för bärbara datorer. Forskarna säkerhets tror att vanliga användare är i riskzonen med metoden eftersom metoden är alltför komplex. Var dock om "Miljardärer, chefer för stora företag, nationella ledare eller agenter som FBI" en potentiell publik. Detta måste inse vilka problem har Face ID. Industriella spioner och konkurrerande säkerhetsavdelningar kan också dra nytta av metoden, säger Bkav. Angripare måste också ha exakta mätningar i ansiktet.

Masker var hittills misslyckats

Förblev oklart på först om de vietnamesiska forskarna säkerhets har kring Apples uppmärksamhet upptäckt i X iPhone. Detta är tänkt att se till att känna igen är om en person verkligen tittar på enheten och förhindra användning av förfalskningar. Användarna måste lämna detta uttryckligen, men vad Apple rekommenderar för människor som lider som ett funktionshinder och därför inte kan titta direkt på iPhone X. inte lämnat information till Bkav först. Tidigare till andra försök knäcka Face ID med masker, misslyckades. Men tvillingar och liknande ser syskon förblir problematisk.(BSC)