iPhone 7 i “Black Diamond”: Apple advarer scratch mottakelighet

Schick, men potensielt zerkratzbar: New skygge for iPhone syvende

(Bilde: Apple)

Selv om den nye fargen er "like hardt" som brukes av andre modeller, men produsenten anbefaler bruk av et skall.

Alle som er interessert i iPhone 7 i den splitter nye farger "sorte diamant" (På engelsk som "Jet Black" dubbet) interessert bør merke seg at huset ikke trenger å være så vakkert i det lange løp som det kan sees på Apples bilder: Produsenten advarer, i en fotnote før scratch mottakelighet av huset.

Anodisert og polert ripe utsatt =

"Den blanke overflate" iPhone 7 i Black Diamond var et resultat av en prosess der "eloksert i ni etapper og polert" vil, skriver konsernet i Cupertino. Overflaten var "like hardt som i andre eloksert Apple-produkter", likevel kunne "med tiden" Slitasje bli synlig, hvis bare "liten",

Hva betyr det visuelt, men ikke kan si. Likevel, det samme Apple anbefaler i sin fotnote, "hindre" - og ved å bruke "en av de mange tilgjengelige tilfeller"Der en iPhone kan beskyttes.

Kanskje ta et gjennomsiktig deksel

Sammendrag: Hvis du ønsker å presentere sin fancy nye diamant svart iPhone menneskeheten, uten at det blir riper, det må være lagret i et dekke det minst i mellomtiden. Tilbyr kanskje her da en gjennomsiktig variant for å unngå folk "høyglans"-Farbton får ennå å bli sett.

Den diamant svarte versjonen av iPhone 7, er det likevel bare i to høyere lagringskapasitet 128 GB og 256 GB. Prisen er 1,009 eller 1,119 euro for iPhone 7 Plus, jo mindre iPhone 7-er for 869 eller 979 euro.

iPhone 7 pre-order fra 09.09

Apple ønsker fra 9 September (dvs. i morgen) tilby sine iPhone 7 forhåndsbestille blir deretter levert tidligst 16. september. Hvor store mengder i utgangspunktet tilbys er, er ennå ikke klart - men modeller som Black Diamond versjonen sannsynlig å bli mistenkt raskest unna.

I tillegg til diamant svart, det er også en vanlig svart tone der Apple ikke anbefaler å bruke et skall direkte. I tillegg ble standardfarger, slik som sølv, gull og rosa beholdt.(BSC)