Server administrasjon: RSAT for Windows 10 nå tilgjengelig på tysk

For å administrere servertjenester til Windows-klienter, gir Microsoft Remote Server Administration Tools. For Windows 10, var det tidligere bare tilgjengelig på engelsk, som er den Installasjon på tysk Windows-versjoner signifikant forhøyet verum mulig.

RSAT installert som en oppdateringRSAT er tradisjonelt installert som en oppdatering.Liste over funksjoner i RSAT for Windows 10 Etter installasjonen kan individuelle verktøy som konvensjonelle Windows-komponenter i kontrollpanelet tilsettes som en funksjon eller fjerne.

I den eksterne serveren administrasjonsverktøy, kort tid RSAT, oppsummerer Microsofts verktøy som vanligvis finnes på en Windows-server for å håndtere ham om Server Manager og WSUS Administration. De er egnet for alle Windows klientversjonen. Verktøyene deretter dominere stort sett hva nettopp gjeldende Windows Server forventer. RSAT kan bare installeres på den imaginære for profesjonell bruk Windows varianter, dvs. fra Pro og ikke i hjemmet utgifter.

For Windows 10, var det RSAT så langt bare i den engelske versjonen. Som kan settes opp i prinsippet på en tysk versjon av Windows 10, men dette var spesielt upraktisk: Først var det nødvendig å installere språkpakken for amerikansk regioner. Først når denne betingelsen ble oppfylt, kan du legge RSAT systemet - som selv eingermaßen merkelig alltid har vært gjort første gang som en oppdatering. Den tyske versjonen er nå tilgjengelig som en gratis nedlasting. (Sl)