Färöarna: Får Se istället för Google Street View

Färöarna: Får Se istället för Google Street View

(Bild: Färöarna Tourism Board)

Den attraktiva anlagda Färöarna var långa på de ställen där inga Street View bilar var på väg. Turistföreningen inställd för inspelningar är en riklig resurs på öarna en: frigående får.

I Nordatlanten mellan Island och Norge, Färöarna är glest befolkat. De besökte förra året på Google Maps, de fick inga Street View-360-graders utsikt. Här, ta en titt på den idylliska och spektakulära fjordlandskapet i varje enskilt fall.

Turistföreningen Färöarna letade efter en lösning för att kunna erbjuda den imponerande och lovande reklam Street View och fann 2016 djur lösning: på öarna på grund av brist på icke-mänskliga rovdjur frigång får. Av dessa finns det över 80.000 exemplar (den mänskliga befolkningen är endast ca 50.000).

De betalade en del av ull och kött leverantörer sadelliknande anordningar som gjorts på vilka solceller och en 360-graders kamera monterades: Får View föddes. Kameran får vandrade och tog på Street View upp automatiskt till Google-tjänst.

I en sådan ovanlig åtgärd Google tvungen att reagera - särskilt kvar att önska kameran arbete fyrbenta ull leverantörer kvar. De skickade en kamera bil och ytterligare utrustning för lokalbefolkning och turister intresserade av att resa med anläggningar på öarna, så det finns nu beundra många utsikt över Färöarna med Street View, några har tagits från får (känns igen av de icke-maskerade solceller i förgrunden).

Fåren Visa publicitet verkar bära frukt: The Washington Post, har hotellet Ingången ökade i år med cirka tio procent. (Rop)