Weekly Review Replay: AMD-Intel, glasfiber ofog, XBox en

Weekly Review Replay: AMD-Intel, glasfiber ofog, XBox en

Vad motiverar Intel att samarbeta med rivaliserande AMD? Vilken är den bästa tekniken för utveckling av bredband? Vad är bra för iPhone X? Frågorna i veckan och många svar.

Intel har meddelat sin åttonde generation en processor för tidig 2018:e Den integrerade grafikenhet kommer från konkurrenten AMD. Martin Fischers klassificering av meddelandet nästan lika ofta läsas som tillhörande meddelandet. Hans cv: Intel kunde inte låta bli öppen för fd Erzkonkurrenten AMD, det handlar om överlevnad.

frågan om utbyggnaden av bredbandsnät har varit en mycket kontroversiell fråga den här veckan. Vi startade håller för ett felaktigt val c't redaktör Ernst Ahlers, den optiska fibern som en teknik för att expandera i många fall. Det var fortfarande följt av andra insatser från perspektiv Nico Lange i landet kraft e.V., Heise Online Författare Torsten Kleinz, Dr. Stephan Albers av branschorganisationen BREKO och slutligen från c't redaktör Urs Mansmann.

Även i Heise Forum ämnet diskuterades. Forist Hans4dampf har ungefär lika med ett antal invändningar mot argument bidrag Ernst Ahlers. brunoenalsace rekommenderar beslutsfattare att se till de franska grannar.

frågan "Vad är bra för iPhone X?" har Mac&i-editorial utför svarat: "IPhone X är klart den mest attraktiva Apple smartphone som någonsin. Det ger återigen en del fördelar jämfört med den tidigare flaggskepp iPhone med åtta plus, men är betydligt mindre och lättare."

Kraftfull grafik, men som ändå inte leder till nervigem brus av fläkten: Xbox One X Hartmut Gieselmann imponerad. Men han förutspår en flaskhals.

1 av 8

Första spelen för Xbox One X (8 bilder)

Forza Motorsport 7

Forza 7: På Xbox One X, är spelet som utfärdats i 4K med HDR, horisonten och rutt staket men är 4K TV aliaseffekter sett som tyder på att spelet inte återges i 4K. Jämfört med konkurrenter "Gran Turismo 5" på PS4 Pro se bilderna därför inte riktigt lika perfektionist. Men man måste också på Skit väder körning i GT5 dock endast när solen skiner. Installationen av Forza 7 dimmor runt 95 GB på Xbox One X.
(Bild: Microsoft)

Vad var viktigt

Slutliga utgången för LiMux: Den administrativa och personalkommitté München fullmäktige har beslutat att skapa ett enat Windows infrastruktur 2020 och för att ge befintliga öppen källkod alternativ för att köra igenom.

Hur är det möjligt att algoritmerna för självkörande bil kan köra minst lika olyckor som mänskliga förare? Som undersöker ett forskningsprojekt av förbundsministeriet för ekonomi och bilindustrin.

Bild 1 av 4

Gemensamt Projekt Pegasus för autonom körning (4 bilder)

Med fordonslockbeten kan kontrolleras några scenarier. För att testa de automatiska fordon andra automatiserade testfordon används.
(Bild: The H / Torsten Kleinz)

Mer än 200.000 Cisco switchar är tillgängliga via Internet och kan konfigureras eller helt ta över. De första systemen har redan varit föremål för attacker, men tillverkaren inte ger sårbarhet.(Jo)