Falska varningar laddning för användning av youporn.com

Falska varningar laddning för användning av youporn.com

För närvarande cirkulerar ett e-postmeddelande i vilket en advokatbyrå pengar krav på att ha besökt platsen youporn.com. Detta är en bluff.

"Du har online erbjudandet youporn.com utnyttjat"Det sade i ett e-postmeddelande som hemsöker närvarande av brevlådor. Det kräver påstås för företaget "Auer Witte Thiel" av mottagarna, 270 euro för användning - för att betala - att faktiskt meningslöst erbjudande. Dessutom även små fina och bankavgifter berodde. Som ett bankkonto på Commerzbank noterade. Denna e-post är en bluff, konsumentRheinLand-Pfalz har fastslog efter samråd med företaget.

Varningen sägs komma från Wondo GmbH & Co KG. "Drabbade bör skrämmas av förmaning inte och kommer inte att betala det belopp som efterfrågas"Rekommenderar Barbara Steinhöfel, sekreterare för telekommunikation och digitala medier Consumer. I stället bör rapportera det till de berörda polisen.

"Ignorera eller förstöra"

På webbplatsen för advokatfirman påstår: "Under nummer 10316002088 och 131213371312 felaktiga e-postmeddelanden skickas för vår räkning. Dessa meddelanden kommer inte från vårt företag. Vi ber dig att ignorera detta e-post eller förstöra och ber om ursäkt till dig för detta, inte initierats av oss besvär."

del av portföljen i München advokatbyrå "hantering av kundfordringar", Hon skriver om sig själv, "återvinning av stora mängder av skulder, även vid de lägsta biljettstorlekar"För att vara specialiserade. Andra advokater påpekar att Auer Thiele Witt gör medlemsavgifter hävdade för dejting och flirt portaler, där det kan vara antingen abonnemangs fällor.(ANW)