Court: 1 & 1-reklam “det bästa nätverket” är missvisande

Court: 1 & 1 Reklam

(Figur 1&1)

Som har en&En väl munnen off om något: Ju högre regionala domstolen i Köln klassificeras med "bästa nätverket" annonsör kampanj leverantören att vara vilseledande.

Telekommunikationsföretaget en&Man får inte i påståendet "Den bästa nätverkets vid en&1" annonsera. Reklamkampanjen var vilseledande, den regionala domstolen Higher (OLG) Köln beslutade enligt onsdag. Med föreläggandet, domstolen en begäran från Deutsche Telekom plats var. (Referens 6 W 97/17)

Reklamen i fråga kan förstås som en&En egen oberoende nätverk från andra leverantörer har, fann domstolen. Faktum är att företaget ta mycket på nätverk av andra leverantörer - inklusive Telekom - tillbaka och använda dem. Dessutom 6 Civil avdelningen förbjöd företag från Montabaur att använda registrerat varumärke som tillhör Deutsche Telekom, i reklam.

1&1 hade i augusti och september i tryckta medier, på skyltar, på Internet och TV med "bästa nätverket" annonseras. Annonsen följer en en abseil&En representant för en start Hochhausfassade att täcka ett telekom affisch med sin egen reklam. Hovrätten beslut av den 19 september är ännu inte slutgiltigt.(AP) /(AXK)