PayPal ger digital grupp kassan “Money Pool” innan

PayPal ger digital grupp kassan

(Bild: PayPal)

Med det nya erbjudandet, kommer den finansiella institutionen starta en tjänst för buntar av kontanter samlingar för vanliga gåvor, fester eller gruppresor med vänner. Och naturligtvis, alla deltagare behöver för ett PayPal-konto.

Online finansiella tjänster PayPal har lanserat en tjänst som kallas Money Pool. Detta är en typ av digital grupp fond för vanliga gåvor eller resor. Initiativtagaren har en snabb överblick över hans PayPal-konto om vem som gjort vad bidrag. PayPal skulle alltså för grupp gåvor spara utläggning av hela beloppet och den vanliga kläd bakom och komma ihåg saknade bidrag eller åtminstone underlätta den.

För att skapa pengar pooler, kunden loggar via webbläsare eller PayPal app i sin PayPal-konto och etablerar en pool Money webbplats. Namnet på sidan beskriver idealt syftet med pool (födelsedagspresent till Elke, City Break Prag), målbeloppet och den tidpunkt då pengarna är att slås samman. En beskrivande text och en bild kan läggas till. Dessutom kan du ställa in om namn och mängder av deltagarna ska vara synliga för alla eller bara för poolansvarige ..

målsökning

Och hur skulle det kunna vara annorlunda - att delta i en pengar pool, måste alla registrerade laddnings ändar har ett PayPal-konto. De belopp som överförs skall samlas på ett underkonto initiativtagare. Alla deltagare kan följa på webbplatsen av poolen nivån. Om målet nås, är det belopp som normalt PayPal-konto överförs och kan användas.

The Money Pool Service nu emot kunder i Australien, Belgien, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Italien, Kanada, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen, Sverige, Schweiz, Spanien och USA.(Rop)