Ny firmware til Sigma Dock adapter MC-11

Ny firmware til Sigma Dock adapter MC-11

(Billede: Sigma)

Officielt Sigma Adapter MC-11 understøtter kun tilslutning-house EF og SA objektiver på kameraer med Sonys E-mount. Via firmware autofokus skulle nu er blevet forbedret med ikke officielt understøttede modeller.

Sigma har annonceret en firmwareopdatering til sin linse adapter MC-11 Den fås i en version til Canon EF og Sigma SA-port adapter til at gøre de respektive linser på Sony kameraer bruges med E-mount.

er officielt understøttet kun én række Sigma-house linser i praksis operationen, herunder grundlæggende funktioner fungerer godt med nogle modeller fra andre producenter. Det er denne kompatibilitet Sigma vil nu være steget med firmware-version 1.06 for varianten med SA bajonet og den version 1.08 til adapteren EF-Forbindelse: Ifølge Changelog er en fejl i autofokus "Nogle ikke-kompatible objektiver" undergået reparation. I hvilken modeller der er konkret, Sigma ikke svigte.

Mere kompatibilitet - uden opfyldelsesgaranti

Samtidig, producenten indså, at en problemfri drift uden offentligt støttede linser ikke er garanteret, selv efter firmwareopdateringen. Ikke desto mindre ville det fortsætte med at gøre så mange objektiver, herunder så mange funktioner med adapteren til E-mount til rådighed.

Hvis du vil installere denne opdatering, skal konverteren via USB-kabel til en Mac eller PC skal tilsluttes. Opdateringen selv tager Sigma Optimering Pro-softwaren. (MSI)