Makerarm: fræsning, lase snit, samlet og trykt i 3D

(Billede: makerarm.com)

En tusindkunstner af en værktøjsmaskine studerede finansiere villige fans på Kickstarter - det ser dem med deres fancy hvid trim mere som en præcisions laboratorieudstyr. Hvad er ikke helt forkert.

Faktisk er ideen om multifunktionsmaskiner er så indlysende: Hvis du nogensinde har bygget en mekanisk kompleks tredimensionel positionering af en 3D-printer, så hvorfor ikke lige til at give et udskifteligt hoved, med hvilken apparatet kan eftermonteres til CNC mill? Som regel dog sådan 3D-print og fræsning stationcar fast i et hus, der omslutter rummet helt. Dette er anderledes, når Makerarm, for øjeblikket finansierer handling på kickstarteren crowdfunding platform kører: Denne enhed består hovedsagelig af en fritstående søjle kan rotere om sin base og et boom, der bevæger sig op eller ned. Bommen har en yderligere drejetap halvvejs.

Den Makerarm bør kunne placere udskiftelige værktøjshovedet inden for en halvcirkel på næsten 40 centimeter radius som ønsket, det beløb anvendelige er 25 centimeter. Udformningen af ​​armen vagt minder om den i 3D-print og laserskæring maskine LumiPocket LT Lumi Industries. Virksomheden Makerarm lover en absolut positioneringsnøjagtighed på 0,1 mm, skal den relative reproducerbarhed af et element være endnu mindre end 0,05 mm. Værktøjet hoved kan være svært op til et kilogram - systemet skal vises her også DIY projekter åben. Et andet fælles i konsollen for yderligere bevægelsesfrihed kan eftermonteres.

rounder

Makerarm
Den software Makerarm.io kører i browseren og på forskellige mobile enheder.forstørre
Billede: makerarm.com
Producenten ønsker at tilbyde en række forskellige værktøjer til Makerarm så maskinen udskrevet ca. selektivt ved metoder stereo eller FDM i 3D, samle kredsløb, sætte loddemetal puder, stramme skruerne, flytte ting, skåret med en laser eller en kniv eller dekorere kager kan. automatisk justering bør tilhøre positionen af ​​arbejdsfladen af ​​raffinementer, også gør flere arme beslutningstagere kan arbejde sammen - indbygget Wi-Fi giver kommunikationsstrømmen. De arbejdsordrer at konfigurere i en specielt oprettet software, derudover hver køber af en Makerarms er at modtage en kommercielt levedygtig etårig licens til CAD / CAM cloud-tjeneste Autodesk fusion 360.

Makerarm stadig ikke har nået sin finansiering mål på lige under $ 350.000, men kampagnen vil køre i en måned. For dem, der stadig ønsker at komme ind, desværre ikke få early bird kopi mere. Den mest billig løsning er i 1400 US dollars for en arm og et redskab leder af valg (forsendelse til Tyskland koster en ekstra $ 105). Hvem vil hellere have den komplette pakke med alle værktøjshoveder, betaler 2.200 dollars. Til sammenligning en sofistikeret operativ FDM 3D-printer koster en masse lignende.

alternativ

Hvis det er for dyrt, kan give et kig på Dobot, en 4-akset robotarm i et klassisk design og Arduino-baseret, som også er på Kickstarter i kapløbet.

Dobot finansierer er allerede opnået mål, men det er stadig i begrænsede mængder for $ 450 (herunder verdensomspændende skibsfart) til maker og hacker-version af armen opt uden tilbehør. Den ubegrænsede fuldt udstyr med forskellige værktøjer og sensorer vil koste 800 US dollars.(PEK)