AACS 2,0 Hack: Verktøy for å fjerne kopibeskyttelse fra Ultra HD Blu-ray

AACS 2,0 Hack: Verktøy for å fjerne kopibeskyttelse fra Ultra HD Blu-ray

En Canada baserte krav til russiske selskapet tilbyr over Internett til et Windows-program som kopibeskyttelse AACS vil bli kuttet kort 2.0. 1 kopi av 4K-plater gjør: dette er hvordan en kunne.

Etter å ha vært i det siste i relevante fora alltid 1: 1 kopier hadde dukket kommersiell Ultra HD Blu-ray, tilbyr nå en angivelig basert i Russland firma som heter Arusoft Inc. "DeUHD" et verktøy for å som 4K-plater bør være lett kopieres til en hvilken som helst Windows-maskin.

Den tilbudte for 199 euro programvare for Windows 7, 8 / 8,1 og 10 bør være i stand til å fjerne kopibeskyttelsen AACS 2,0 brukt på vinduene i dag cirka 30 Ultra HD Blu-stråler; en fullstendig liste finner du på selskapets hjemmeside. Blant dem er aktuelle titler som "Alien: Covenant" Fox, "Voktere Galaxy Vol. 2" Disney og "The Fifth Element" Sony Pictures. Flere titler vil følge. Blu-ray-plater kan ikke kopieres med DeUHD.

For å bruke programmet, trenger du en egnet ultra-high-definition Blu-ray-stasjon. Arusoft kaller i denne forbindelse i dag åtte modeller fra Asus og LG; også her bør det være flere valg i fremtiden.

Ifølge Arusoft overfor nettstedet "myce" dekoding tar en plate 4-6 timer. På slutten av den ulovlige kopi av filmen landing i en mappe eller ISO image på harddisken. Selv en prøveversjon av DeUHD tilbud til utviklere; dette er begrenset til en plate og et filmklipp på opp til 10 minutter.(Nij)