Zabbix 3.0: Open Source Overvågning af virksomheder

Udgave 3.0 af den gratis overvågning værktøj Zabbix tilbyder en række forbedringer. Startende med den nye grænseflade, en omfattende kryptering, op til en højere magt, er der nogle nyskabelser.

Med udgivelsen af ​​version 3.0 bringer Zabbix hans eponyme open source program for IT overvågning ajour. Udviklerne har det integrerede nogle nyskabelser, de frembyder i detaljer i en artikel. Når du første start glæder administratoren, den nye web-grænseflade, der ønsker at have designerne gjort klarere og enklere. Også om bord er temaer for at tilpasse programmet til dine egne ideer.

omfattende kryptering

Takket være kryptering mellem alle komponenter, bør miljøet gøre bestemmelser i tab af data. Funktionen sætter en kryptering fremad på begge sider, certifikat eller nøgle skal matche for eksempel både på den del af serveren og agenten. Krypteringen kan også aktivere kun for specifikke komponenter, så brugerne har mulighed for at ændre deres omgivelser. Forretningsmæssig drift af Zabbix men funktionen er ikke.

Zabbix 3.0: Open Source Overvågning af virksomheder
Letvægt: Den nye overflade bør være at overse holde tilbage og lysere.forstørre
Billede: Zabbix
Et kig i krystalkuglen vover version 3.0, er programmet til at identificere problemer i forvejen, og dermed give nok tid administratorer til at løse problemer på forhånd. Zabbix benytter dette system i de sidste indsamlede data tilbage, den tidsperiode i begge retninger kan justeres, dog.

Linux og Solaris ledere kan nu overvåge CPU-brug af individuelle processer eller gruppe. Ubehagelige procedurer såsom overvågning af stationære computere kan nu styres bedre. Så Zabbix udløser aften ikke udløse en alarm, hvis de ansatte til at lukke deres computere. En anden ny funktion er private kort, skærme og diasshows. Spørgsmål som manager Detaljer infrastruktur, kan nu være uddrag fra overvågningen til at dele med brugere, der ikke har admin rettigheder.

Server på næsten alle systemer

Der er også masser af andre ændringer i detaljer og forbedret systemydelse. Zabbix 3.0 vises som gratis software under GPL. Serveren kører på en række forskellige platforme såsom Linux, Aix og Power8, FreeBSD, NetBSD, OpenBSD, HP-UX, Solaris og Mac OS X. Windows fra 2000-udgaven en agent er udelukkende tilgængelig.(Fo)