Vagt: verinice 1.13 med nye funktioner og ny prismodel

Tilsynsforordnede opnå de ønskede rapporter hurtigere og nemmere. Den enkeltstående version af verinice er et gebyr, men der er en gratis evaluering version.

Den Information Security Management System (ISMS) er verinice udgivet i version 1.13. Værktøjet bruges til at oprette og håndtere sikkerhed begreber i it-afdelingerne, så lovmæssige krav kan opfyldes (compliance). Primært ved Forbundskontoret for informationssikkerhed (BSI) offentliggjort kataloger over it baseline beskyttelse, omfavne verinice hjælp. Værktøjet GSTOOL BSI tjener et lignende formål, men kontoret yder støtte til udgangen af ​​2016.

In-Memory Wizard forespørgsler

SerNet GmbH
Den nye guiden Forespørgsel: klik sammen objekter og felter til en rapport og hurtigt få et resultat, selv for store forespørgsler.forstørre
Billede: SerNet GmbHNyt i version 1.13 er en in-memory forespørgsel guiden, der vil forenkle rapporteringen og accelerere. Så forespørgsler er skabt nemt omkring på alle dele af den beskyttelse, det hidtidige tilstand, eller alle af aktiverne i selskabet og hurtigt henrettet hans (indenfor flere sekunder).

Mere samarbejde tak REST API

Desuden verinice en REST web service bringer og kan kobles sammen med anden software derved. Hertil kommer, at nye version giver en forbindelse til servicedesk KIX4OTRS (for verinice.PRO): trouble tickets fra OTRS kan registrere data til verinice objekter, og oplysninger fra lukkede billetter kan genindføres i verinice databasen.

Klient gebyr, evaluering gratis

Producenten, Göttingen SerNet GmbH, vil også ændre betaling model med version 1.13. Til fri afbenyttelse er den gratis evaluering verinice.EVAL forberedt som indeholder alle klient funktioner undtagen for rapportering. Den fælles-bruger-version verinice klient vil koste (249.90 euro brutto) og brugervejledningen. man kan henvise som sædvanlig i en abonnementsmodel verinice.PRO multi-user version.

Ikke desto mindre er det stadig verinice open source-software: Producenten giver kildekoden til single-user og multi-user version på GitHub tilgængelig. Softwaren er licenseret under GPLv3 og LGPLv3. Nærmere oplysninger om alle de nye funktioner inkluderet i release notes.(TIW)