Modular, bedre dokumenteret og PHP 7 – Zend Framework 3 er blevet frigivet

Modular, bedre dokumenteret og PHP 7? Zend Framework 3 er blevet frigivet

Efter flere års udvikling, er der endelig en ny større frigivelse af de populære PHP rammer og ud over en Micro Framework.

Planen var faktisk, at Zend Framework ville komme med nye store udgivelser hvert år og en halv til to år. Af disse, udviklerne af de PHP rammer, der havde den annoncerede med udgivelsen af ​​version 2 i september 2012 havde dog vedtage snart. Og senere, planlagt til efteråret 2015 udgivelsesdato kunne ikke holde dem. Men nu ventetiden er forbi, fordi den version 3 af Zend Framework er nu officielt tilgængelig.

modulopbygget ramme

De fleste af ændringerne er af strukturel karakter. Det er her, for eksempel fordelingen af ​​nogle komponenter i sine egne versionerede projekter. Dette gøres med henblik på at genbruge disse komponenter andre steder nemmere og så at accelerere udviklingsprocessen. Det er også vigtigt, at slutningen af ​​sidste år udgivet PHP 7.x understøttes af den nye version.

I udviklingen af ​​den nye version, men også med den tidligere PHP 5.x op til fire gange bedre ydeevne observeret. Minimal PHP 5.6 er nu fastsat i Zend Framework. 3 Den streng forældet frigivelse under versionsnummeret 1.x er ikke længere at blive udviklet, er der i bedste fald kun sikkerhedsrettelser - og kun indtil udgangen af ​​2016:e September

Dokumentation og Micro Framework

Til at skifte fra udviklede med Zend Framework 2 MVC applikationer (Model View Controller) for at lette den nye udgivelse giver brugerne en masser af dokumenteret migreringsvej rådighed, er at foretage et par ændringer er nødvendige. Desuden blev samlet en stor opmærksomhed på dokumentationen. Så bare sådan er gemt i hver repository af en komponent. Nye funktioner i fremtiden kun accepteres i det omfang de også blev dokumenteret.

Nye veje til sidst træde udviklerne med indførelsen af ​​et særskilt middleware Micro Framework. Expressive betragtes som fremtiden for PHP udvikling på den del af de rammebetingelser udviklere i modsætning til store MVC fuld stak tilbud.(Ane)