Java applikationsservere: Red Hat er wildfly 10 gratis

wildfly 10

Den nu tilgængelig version 10 af Enterprise Java-serveren danner grundlag for Red Hats kommercielle JBoss Enterprise Application Platform 7 er også den tredje store udgivelse da navnet ændring af open source-projekt.

Red Hat version 10 af Java applikationsserver wildfly offentliggjort. Det gennemfører alle specifikationerne i Java EE 7 Fuld profiler og Java EE web Profile 7, i øjeblikket de nyeste versioner af virksomhedens Java-standarder. Støtte til Java 7 blev afsluttet, som er at sikre en bedre integration med den nuværende Java. 8 Serveren kan bruges med de nuværende udvikling snapshots af det næste år forventes Java 9 ud.

De vigtigste nyskabelser

I stedet for den Message Broker HornetQ nu omfatter wildfly dens udvikling ActiveMQ Artemis, selvom beriget med en række nye funktioner, protokol-niveau kompatibel til at udvise HornetQ. Den nye udgivelse integrerer Undertow JS-projektet. Denne server-side scripts kan ikke skrive, kan gøre adgangen til CDI (Contexts og afhængighed Injection) og JPA Entity Beans (Java Persistence API). Under navnet understrøm handler stadig unge med HTTP / 2 standard kompatibel webserver.

For udviklere bør også være interessant at nu den version 5 af rammerne vedholdenhed understøttes Hibernate og PowerShell scripts til bin af wildfly fordeling er blevet tilføjet. I fremtidige udgivelser, de skal erstatte .bat scripts. Med wildfly 10, er det endelig muligt, enhver applikation som "Singleton Deployment" at sætte op. Dette gør det muligt for programmer at blive altid skal installeres på en bestemt server node i klyngen. Den manglende af en knude, vil programmet automatisk genstart på en anden node.

JBoss til wildfly

Med 10 wildfly den tredje store udgivelse af Java applikationsserver allerede har optrådt, der kører under dette navn siden den open source-serveren. det var kommet til en navneændring, fordi den stående bag ham selskab ønskede en stærkere differentiering fra kommercielle baserede wildfly tilbud. Den første udgivelse - wildfly 8 - blev udgivet i februar 2014 den anden under versionsnummeret 9 fulgte i juli 2015. Selv denne version var forenelig med Java EE 7 (Java Enterprise Edition). Wildfly danner grundlag for den næste udgave af Red Hat kommercielle JBoss Enterprise Application Platform 7 (JBoss EAP 7)(Ane)