Red Hat frigivet OpenJDK 8 for (blandt udviklere) Vinduer

OpenJDK 8 til Windows

De open source virksomheder har bebudet tilgængeligheden af ​​den officielle gratis Java SE implementering til Windows. Målgrupperne er udviklere, der skaber studie for RHEL Windows middleware applikationer med JBoss Developer.

OpenJDK er en fri implementering af Java SE, der opstod som en udbrydergruppe af JDK. 6 Red Hat tog sig tid til at lede projektet. Oracle er en Java guvernør sponsor og leder af OpenJDK. 8

På download siden af ​​OpenJDK-projektet bygger på forskellige Linux-systemer, men ikke til Windows eksisterer. Red Hat har udgivet en ophobning af OpenJDK 8 til Windows. Det bør dog ikke generelt erstatte den normale JDK, men er beregnet til udviklere, middleware applikationer med Red Hat JBoss Developer Studio under Windows til RHEL (Red Hat Enterprise Linux) build. Windows build af OpenJDK 8 er fuldt kompatibel med de tilsvarende RHEL udgivelser, så Java-software opfører sig på begge systemer ens.

Yderligere oplysninger om OpenJDK til Windows findes på projektsiden, hvor et link er fundet en msi installatør. Oplysninger om betingelserne mangler: Navnet på downloads indikerer en 64-bit build. Selv om stedet viser kun Windows-operativsystemet 8, kan det antages, at er også kompatibel med Windows 7 og Windows 10 kun på grund af den tilsvarende spredning af OpenJDK build. (RME)