Programmering placering: JavaScript og Java på til toppen

De RedMonks Programming Language placeringer: januar 2016

Med JavaScript, Java, PHP, Python, C #, C ++, Ruby, CSS, C og Objective-C, nøjagtig samme programmering, se den halvårlige RedMonk ranking - og det er også i samme rækkefølge.

Der er den månedlige TIOBE Programmering indeks til at bestemme programmeringssprog af sine resultater på anmodning mest populære " programmering" opnået i søgningen 25 motorer. Men der er også de halvårlige RedMonk Programming Language placeringer, hvor analytikernes sammenhænge mellem diskussionen af ​​et sprog på StackOverflow produceret med deres anvendelse i GitHub projekter for at vurdere, hvor meget et programmeringssprog bruges i fremtiden.

Lidt sent RedMonk har nu givet de januar resultater kendte til den aktuelle popularitet af de vigtigste programmeringssprog.

RedMonk Øverst til højre er for de mest populære programmeringssprog. Ændrer der har været få i forhold til juli 2015.(Billede:RedMonk )

stabil situation

Blandt de første 10 pladser har gjort noget siden sidste undersøgelse i, så JavaScript før Java fortsætter med at føre med en snæver margin på listen, efterfulgt af PHP (3), Python (4), C # (5), C ++ ( 5.) Ruby (5), CSS (8), C (9) og mål-C (10). At Java og JavaScript i gang for at finde i toppen, vil formentlig også understøttet, at de to sprog ofte blev brugt i virksomheder inden for samme program, kan være tilstrækkelig, især da JavaScript stadig mere professionelle krav.

At det ikke var kommet, vil også være ændringer i top 10, den RedMonk analytiker forklares ved, at beslutningerne af et sprog i erhvervslivet som regel er designet i det lange løb. Derfor ikke kunne forventes i den nærmeste fremtid med mere fragmentering, vil det endda falde, fordi de indstillede sprog har en høj grad af modenhed.

Talte til potentiale ud over toppen 10 eller endda stadig uden for top 20 er højt RedMonks Elixir (54.), Julia (51), Rust (46), Swift (17) og type Script (31) består af forskellige grunde skal estimeres. Så Elixir, Julia og Rust var i stand til at trække gennem deres velovervejet sprog design opmærksomhed. Den Objectice C efterfølger Swift også i, at han er for nylig blevet open source, og maskinskrift fået megen elevator i JavaScript-samfund, men også hos Microsoft på det seneste scoringer sikkert nu.(Ane)