Mozilla adskiller fra Test Channel Firefox Aurora

Mozilla adskilles fra Firefox Aurora kanal

De seks år siden, lancerede frigivelse kanal, der står mellem natlige bygger og beta, ikke længere opfylder forventningerne hos holdet. Den Developer Edition er baseret på det respektive fremtidige beta.

Firefox hold rydder op versionerne pre-release og afbryder fra Aurora Channel, der ligger mellem den fremtidige fortsætter for natten bygger og betaer. Ifølge erklæringen fra Firefox team af test-Channel Aurora har ikke opfyldt sine forventninger som et første stabiliseret kanal. Brugere bør af den ændring at have et klart valg mellem natlige med eksperimentelle funktioner og beta for en mere stabil preview.

Firefox maker havde Aurora kanal lanceret for seks år siden med ændringen fra version 5 til forkorte release cyklusser for at få mere feedback fra brugerne før hver beta. Ifølge erklæringen er de processer bliver mere moderne, så holdet er i stand til at skabe mere stabile varianter selv uden yderligere seks til otte uger Aurora fase. Nye funktioner vil passere fra overnatning i Beta Kanal hvis de opfylder kriterierne tidligere angivne.

Udvikler Edition og migrationsveje

Den Developer Edition er nu baseret på beta bygger. For brugere af skræddersyede software udviklere variant ændringen bør ikke kræve ekstra indsats og være gennemsigtige: få temaer forblive værktøjer, indstillinger og profiler.

Ændringen træder i kraft med det samme: koden for Firefox 54 er nu migreret til beta-versionen, mens de 55 til den 12. juni i den pris kanal forbliver af Firefox. Hvem øjeblikket bruger Aurora-versionen, modtager stadig vigtige sikkerhedsopdateringer til juni. Mens standard migrationssti til desktop-versionen af ​​Firefox Beta mod går Aurora brugere sandsynligvis vil migrere til Android til natlige bygger. På tidspunktet for denne udgivelse havde Aurora allerede forsvundet i desktop-kanaler, men stadig tilgængelig for Android.(RME)