dpunkt.verlag accepterer tysktalende O’Reilly program

dpunkt.verlag accepterer tysk O'Reilly-Programm

Blandt andet for "Nutshell"-bøger den amerikanske udgiver O'Reilly blev kendt

(Billede: O'Reilly)

Den Køln O'Reilly kontoret er lukket. Fra juli 2015, hvilket hører til Heise dpunkt.verlag overtager den tysksprogede bog program af de store amerikanske udgiver.

Den dpunkt.verlag skal forvalte O'Reilly s tysksprogede bog program fra den 1. juli 2015. Den dpunkt.verlag vil distribuere den eksisterende tysktalende O'Reilly programmet yderligere og udgive nye titler under mærket O'Reilly i det næste trin.

dpunkt er en eksisterende siden 1995 specialist udgiver af IT og fotografering emner, der hører til Heise Medien GmbH. Den amerikanske udgiver O'Reilly grundlagt i 1978 af Tim O'Reilly udgivelse og konsulentfirma; Han var kendt for sin "I en nøddeskal"Serier med referencemanualer til software viser billeder af dyr som et bogomslag.

O'Reilly og dpunkt planlægger også at samarbejde om digitale produkter. også bringe O'Reilly tilgang til teknologi konferencer til Tyskland, er en mulig udvikling af partnerskabet. Til dette formål er der samtaler mellem O'Reilly og dpunkt men stadig i sin vorden. dpunkt er i forbindelse med Heise Developer og iX vært flere udvikler konferencer.

Mellem O'Reilly og dpunkt eksisteret i nogen tid tæt samarbejde, både i Tyskland og i USA. Således er de to selskaber deler om salget. forventes købet ikke at have nogen indvirkning som muligt for den aktuelle eller den spirende program, som begge parter søger en glidende overgang for alle produkter og tjenester.

Som en del af partnerskabet medier mellem de to forlag blev afsluttet den tyske O'Reilly medarbejdere; den tyske Köln kontor store amerikanske forlag vil lukke i etaper over de næste år. Den Køln kontor O'Reilly eksisteret siden 1994. Gennem årene blev cirka 800 tysksprogede bøger udgivet.

Sent sidste år dpunkt havde meddelt, at forlaget også vil bringe oversættelser fra Microsoft Press udelukkende til det tyske bogmarked.

(Den dpunkt.verlag hørt, hvordan den Heise Medien GmbH, som også udgiver Heise online, Heisenberg-gruppen.)(Ane)