Pokémon Go: 24 timer med den nye Arena System

Pokémon Go: Blandede reaksjoner på nye Arena System

Torsdag kveld ble den lenge lovede ny arena system for smarttelefonen spillet Pokemon Go utgitt. Etter innledende vanskelighetene, er det nye systemet nå kjører ganske stabil - etter Niantic har voldsomt skrudd til detaljer.

Mot 21:45 tyske lokal tid torsdag tiden kommet: De nye arenaer for Pokémon Go åpnet sine dører over hele verden. På prinsipielt lite har endret: spillere sette en Pokémon inn på arenaen og merke dem slik at for laget sitt. Spillere fra samme lag kan for å sette sitt Pokémon, for å forsvare dem mot angripere sammen de to andre lagene.

Men gjennomføringen av de opprinnelige Arenas hadde mange svakheter og selv hadde erklært av utbygger Niantic raskt midlertidig, nesten en plassholder for selve målet systemet. De neste månedene Niantic men var opptatt justere serverkapasitet til å eliminere feil og sette juksere håndverket. Dermed er revisjon av arenaene først nå, nesten et år etter starten av spillet.

De nye grunnregler

Pokémon Go: Blandede reaksjoner på nye Arena System Den nye arenaen lobbyen.

De nye arenaer har fri fra første stund seks steder; de eksisterende høye nivåer av anse trening unødvendig. I hver arena bare en Pokemon av den samme type kan sitte; de tider Dragonite partikkelbuntene er over.

Nytt er også at Arenas kan høste som Pokéstops: En knapp nederst til høyre i lobbyen fører til "Photodisc"Ting som faller på snu elementer. Hørt arena for sitt eget lag, får du et team Bonus: en ekstra eller to elementer og 63 erfaringspoeng (i stedet for 50). Det luksuriøse tilbehør Pokémon Go Plus øyeblikket ikke gjenkjenner arenaer som Pokéstops.

Den forrige timer som tilbys hver 21 timer per okkupert Arena 10 mynter i spillet for samlingen er også historie: Nå spillere for 10 minutter, holder henne Pokémon i arenaen en mynt. Maksimalt én spiller per dag kan tjene 50 mynter.

Disse myntene, spillere bare når deres Pokémon ble kastet ut av arenaen av en angriper ut av arenaen. Så lenge Pokémon sitter i en arena, er det i kontinuerlig motivasjon - å gjenkjenne et hjerte over Pokémon i detaljvisning, som tømmer sakte. En flyter over arenaen hjertesignaler som motivasjonen for Arena ser totalt.

Med synkende motivasjon og konkurransepoeng nedgang (WP) av utmeldings i arenaen Pokémon. Å gjøre sin Monsterchen passer igjen, spilleren må mate den med bær, variasjonen spiller ingen rolle. Her kan du mate opp også motet Pokémon av lagets medlemmer igjen.

Arena kampregler

Pokémon Go: Blandede reaksjoner på nye Arena System Før kampen.

Den første arena-kamper runde er svært lik som før: Mens Niantic har litt arkivert på effektiviteten av flyttingen settene, men som det er i kampen ikke mye å huske. Defenders fortsette å unngå eventuelle angrep. Før en kamp spillet viser kort en skjerm med en statistisk oversikt over angripere og forsvarere. Etter å ha beseiret en forsvarer, spillet lar deg velge en, hvis du spiller mot neste motstander eller arena vil trekke ned angrepet.

I motsetning til de siste Arenas sortere forsvareren ikke i rekkefølge av økende vanskelighetsgrad i WP. Nå kan du kjempe for forsvarerne i den rekkefølgen de ble plassert i arenaen.

Hver tapte kampen forsvarerne mister motivasjonen, slik at deres WP fall raskere. Ved 0 WP, tømmer hjertet over forsvarere og han synker utmattet til: besvimte.

Etter en seier over alle forsvarerne til å ende opp i arenaen lobbyen, kan helbrede derfra direkte angrep ham og starte et nytt løp. Av fallet i følgende WP forsvareren passerer er alltid lettere, spesielt siden flere og flere motstandere eliminert - hvis ingen er fra det forsvarende lag innenfor rekkevidde.

Fordi: Så lenge en arena blir utkjempet, kan lagkamerater faktisk justere uten ekstra Pokémon, men heller styrke eksisterende forsvar med bær. Så du kan støte på en oppkjøpsforsøk av sunn fôring forsvareren igjen og igjen. Selv om dette er fortsatt ikke en ekte PvP spill, men kommer til hans allerede relativt tett.

Pokémon med WP over 3000 mister mer motivasjon enn svakere forsvarere. Så sterk Pokémon trenger hyppig Berry styrking.

Rocky Road to Reform

19. juni, hadde Niantic tatt arenaene midlertidig offline og returnert alle forsvarerne til sine spillere. På onsdag en oppdatering av spillet kom med koden for den nye arenaen systemet bare for Android, så for iOS. Dette ble arenaene skjønt et nytt utseende, men de var likevel ikke klikke her: "Arenaer er fortsatt under konstruksjon" var feilmeldingen.

Etter uanmeldt unlock arenaene på torsdag kveld, gikk serveren først og fremst på sine knær: brøt kamper med nettverksfeil, Arenas nektet lagkamerater viste seg tilgang ved siterer angivelig å ta sted kamper og i stedet for Arena-ordre bare kjedelige "Vennligst-Vent"Circle.

Pokémon Go: Blandede reaksjoner på nye Arena System Premium elementer for hyppige jagerfly.

Knapt en dag senere, ser det litt bedre, selv om gjentatte ganger nettverksfeil satte en brå slutt på kamphandlingene. Selv gamle bugs feire en hevn: Angripere besvime å vises umiddelbart etter at til slagmarken; Helse bar tom og plutselig fylle opp igjen fordi serveren ikke er i samsvar med skadeberegninger. Slag er i det vesentlige et spørsmål om utholdenhet.

Juksere ble unimpressed av Arena reform. Noen steder, forverret situasjonen selv kort: Mens legitime spillerne bytter mellom arenaene og herhasten å holde sine forsvarere med bær feedings i godt humør, til GPS cheaters sikret fra sofaen store områder som kan opprettholdes knapt gå.

Dette var ikke minst fordi Niantic hadde veid myntene begrense ganske urettferdig i de første 18 timene etter Arena Aktivering: Ikke 10 minutter, men en hel time hadde forsvarerne stå i arenaen, for å få en mynt. Fløy Pokémon raskere ut av arenaen, spillerne gikk tomhendt. Dette førte til en enorm opprørt.

Parallelt med Arena gjenåpning har Niantic nye premium elementer som inngår i spillets egen: Top-animator og topp potions for 200 mynter - En mynt er omtrent én euro cent. I tillegg er en økning i formuesgrensene kommer på 1500 elementer, hver forlengelse av posen ("bag Plus") Koster 50 Elementer også en heidundrende 200 mynter.

Noen har kjempet mot sjefer

Pokémon Go: Blandede reaksjoner på nye Arena System Raiden en boks til 25.

I tillegg har in-app butikk tilbyr nesten 100 mynter en "Premium Raid Pass" - gratis en kan bli med bare ett raid per dag. Raids er en ny form for arenakamp, ​​konkurrere i spilleren noen Coleur sammen mot sjefer med astronomiske styrke. Kan de slå ham, har de lov til å fange ham med spesielle premium baller til å prøve og bli belønnet med bonusgjenstander.

I noen byer, de første raidene allerede finner sted - løp en av dem godt mot en gigantisk Magikarp 1165 WP. [oppdatering] I mellomtiden kan du ta del i raid spillere nivå 25 - i begynnelsen av basen var på nivå 35th [/ Update]

Sagging eller håp

Til tross for alle inkonsekvenser og svakheter ved det nye systemet: De nye arenaer endre spillet betraktelig - og det meste til det bedre.

Bekjempelse en fiende arena er ikke lenger den kjedelige saken som de hadde utartet gjennom før den slutter svært avlet Mega Monster i de siste månedene. Tvert imot: Pokémon utover 3000 WP er betydelig som forsvarer en ulempe. Selv 50-mynter-grense synes rettferdig: flytter nå og igjen spillet i forkant, ikke mynt inntektene.

men det ser ikke ut til å glede alle. De siste månedene har langsiktige spillere alltid skrek høyere for endring. Nå som det er her, tiltrekker seg mange lange ansikter - de har blitt vant til å trekke med + 3000 Pokémon i ti eller flere arenaer daglige 100 mynter. Dette spillet modellen Niantic har nå ødelagt.

men var selvfølgelig ramaskrik at arena oppkjøp ble neppe belønnet. Begrensningen til en mynt per time var parallelt med innføring av nye premium elementer for in-game kjøp en hva Schwaben "Gschmäckle" ringe. Kortsiktig, balansen forskjøvet for mye av free-to-play for pay-to-seier.

Men igjen Niantic har reagert raskt på tilbakemeldinger fra spillersamfunn. klaget også som for noen måneder siden mange spillere på den forverrede Move settene ble gjort justeringer i motsatt retning raskt. Så vi må fortsette å håpe at den nye arenaen struktur på den ene siden demotivated cheaters, på den annen side oppmuntrer casual spillere og eks-spillere tilbake foreldet.

[Oppdater 6/25/2017: I mellomtiden er spillerne lov til å delta i raid på nivå 25.](Ghi)