Fly til Månen: NASA inden næste skift i første flyvning af sin gigantiske raket

Fly til Månen: NASA igen, før at flytte jomfrurejse af sin gigantiske raket

Også i 2018, er der formentlig ikke noget på den første flyvning SLS og Orion.

(Billede: NASA)

Også i 2018 vil der være noget med flyvningen af ​​Orion kapsel til månen. I alle tre komponenter, der er forsinkelser, den planlagte tidsplan er nu for risikabelt. 2019 det bør arbejde men håber NASA - når Donald Trump ønske ikke bliver opfyldt.

På baggrund af forskellige problemer og en nu ekstremt stram tidsplan, vil NASA gennemføre den planlagte jomfrurejse af sin gigantiske raket SLS og Orion rumkapsel i stedet for 2018 indtil mindst af 2019. Udsættelsen blev under udarbejdelse, sagde William Gerstenmaier den bemandede rumflyvninger program af den amerikanske rumfartsorganisation i en rapport, der beskriver de vanskeligheder i projektet for den amerikanske Kongres. I alle tre dele af projektet - SLS raket (Space Launch System), Orion kapsel og anlægsarbejdet på EGS-start plads (Exploration Ground Systems) på Kennedy Space Center - der var næsten ingen tid eller finansielle reserver. Derfor er der en fare for, at risikable beslutninger træffes, ifølge rapporten.

Stram tidsplan og en særlig anmodning

Med SLS NASA forbereder den mest kraftfulde raket i sin historie for at udføre bemandede flyvninger til Mars. Faktisk blev en første flyvning af raketten planlagt med en Orion plads kapsel til 2017:e I denne EM-1-titlen og for nylig flyttet til november 2018 mission, der stadig ubemandet kapsel bør flyve rundt om månen. Kun for Mission EM-2 bør i 2021 at flyve ombord på Orion astronauter. men fordi det var for sent den nye amerikanske præsident Donald Trump, er NASA undersøger i øjeblikket, om de kunne gennemføre en første bemandede flyvning allerede på et så forsinket EM-1, som kunne finde sted før den næste amerikanske præsidentvalg.

Billede 1 af 9

Space Launch System (SLS) NASA (9 billeder)

langt ud

De ambitiøse planer NASA for SLS
(Billede: NASA / MSFC)

Men selv den oprindelige tidsplan kan nu nok ikke være opfyldt, såsom NASA har bekræftet at de amerikanske parlamentarikere. Fordi NASA, de deltagende Europæiske Rumorganisation og producenten har fejlbedømt hvor lang tid det ville tage at gennemføre ændringsanmodninger på bygget af Airbus tjeneste modul, ved leveringen blev forsinket indtil april 2017. Men det var ikke længere er nok tid til de nødvendige forberedelser, vil blive forudberegnede i undersøgelsesrapporten. Disse svindende tid reserverne anvendes i raket SLS - produktion er for nylig blevet forsinket af en tornado - og start marken, mens det godkendte budget er ved at løbe ud.

"Ikke i den bedste interesse"

Officielt udsættelsen er ikke endnu, men Gerstenmaier svarede listen over risici i rapporten med en erkendelse af, at "ikke i den bedste interesse for programmet" er at fastholde planerne. Samtidig understregede han også endnu at rumfartsorganisation øjeblikket er ved at undersøge, om astronauter, men allerede kunne være om bord for første flyvning. Hvilke fordele og ulemper kan betyde, at NASA ønsker snarest muligt at fusionere. Efter at alle tidsplaner kunne derefter igen væltet.

1 ud af 24

Space Launch System: Sidste testkørsel af booster (24 billeder)

Området før testen
(Billede: NASA / Bill Ingalls)

(Mho)