NASA sonde Juno: Video viser forbiflyvning af Jupiter

NASA sonde Juno: Video viser fly til Jupiter

(Billede: NASA / SwRI / MSSS / Gerald Eichstädt / Seán Doran)

I månedsvis har NASA sonde Juno Jupiter kredser, efter indledende problemer, er de nu ikke kun giver vigtige data for forskere, men også fotos. Sammensat leverer imponerende videoer af Juno rejse.

Et par dage efter, at NASA sonden Juno i sin bane for sjette gang den jupiter næste punkt (Perijovum) har nået entusiaster har samlet de billeder lavet i en video. Viser - meget hurtigere - flyvningen af ​​sonden til Jupiter og gas giganter derover. Den største planet i vores solsystem vil blive vist i et nyt lys, vores billede af ham var, men indtil videre især præget af optagelser af Hubble Space Telescope. Takket være Juno mission er sandsynligvis den forandring, NASA således indsamlede billeder, men søge og opmuntres til at redigere offentligheden. Videoen er nu et af resultaterne.

Men NASA selv går ud over den allerede etablerede praksis for offentliggørelse: Sonden har med JunoCam et kamera om bord, hvis arbejde er at være co-styret af (amatør) astronomer verden over. Hvilket kan foreslå projektet side med deres egne billeder af Jupiter, hvilke områder af dynamisk sky dæk at fotografere NASA sonden. Så NASA forskere ønsker at få mest muligt ud af den begrænsede instrument tid og båndbredde, og gøre de rige billeder muligt. De indsamlede data vil blive offentliggjort med det samme og kan frit anvendes, såsom for at skabe sådanne videoer.

Juno var ankommet i sommeren 2016 om Jupiter og kredser gas gigant lige siden. I alt er der flere snesevis baner planlagt. På deres første, sonden var i stand til at fastslå, at det magnetiske felt af planeten er stadig meget stærkere end forventet. Desuden var forskerne i stand til at observere tak Juno allerede at nordpolen af ​​gassen gigant er signifikant forskellig fra dens sydpol. Årsagerne til dette vil nu blive udforsket. Analysen af ​​stangen var en af ​​de vigtigste mål for missionen, fordi de var til at flyve forbi sonder tidligere ikke synlige og derfor stadig stort set uudforsket.

Billede 1 af 25

Jupiter sonde Juno (25 billeder)

Den store røde plet
(Billede: NASA / SwRI / MSSS / Gerald Eichstädt / Seán Doran)

(Mho)