IBM annoncerer kvantecomputer med 20 qubits som en webservice til

IBM annoncerer kvantecomputer med 20 qubits som en webservice til

(Billede: IBM)

Lanceret sidste år med fem qubits Quantum Experience Platform er at gøre betydelige fremskridt i computerkraft ved udgangen af ​​året.

Siden maj 2016 kan forskerne eksperimentere gratis med en kvantecomputer webtjenesten fra IBM. Ved udgangen af ​​2017, virksomheden ønsker magt computing "IBM Q" stigning på 5 til 20 qubits. IBM annoncerer i en pressemeddelelse.

"Mere end 60.000 brugere har udført mere end 1,7 millioner kvante eksperimenter og skabt over 35 forskningspublikationer fra tredjeparter. På verdensplan har brugere af over 1.500 universiteter, 300 gymnasier og 300 private institutioner registreret"Skriver IBM.

Den webtjeneste Quantum Experience Platform (screenshot) Den webtjeneste Quantum Experience Platform (screenshot)

Kvantecomputere, en vigtig it fremtidens teknologi, som tidligere blev anset "hovedsagelig teoretisk koncept", Gennem IBMs webtjenester de er tilgængelige for de interesserede for første gang. En introduktion til kvantecomputere og 360-graders videoer fra hans Quantum Research Laboratory, IBM også.

Virksomheden er også ved hjælp QISKit ud en open source SDK til programmering af kvantecomputere. I mellemtiden, forskere i Yorktown Heights, New York for at arbejde allerede på en prototype med 50 qubits.

Hertil kommer, at Google og Microsoft er bekymrede med kvantecomputere. Når de er modne, så lad dem med deres hjælp med at løse problemer, som der er utilstrækkelig behandling på konventionelle computere.(S)