Windows 10 tablet med LTE, esim, Atom eller ARM er “Altid tilsluttede pc’er”

Windows 10 Altid Connected PC med Snapdragon

Windows 10 Altid Connected PC med Snapdragon

(Billede: Microsoft)

Microsoft præsenterede på Computex, de partnervirksomheder til det forventede fald i tabletter og 2-i-1 notesbøger med Snapdragon 835 eller Intel Atom og cellulære modemer.

Den bærbare producenten Asus, HP, Huawei, Lenovo, og Xiaomi Vaio ønsker at bygge Microsofts Altid Connected pc'er: Let, vedvarende tabletter, bærbare computere og hybrider med Windows 10 og integreret LTE modem. Integreret del af dette i december 2016 Microsoft som "Cellular pc'er" annonceret mobil computer er en esim; Microsoft er ved at forhandle om i øjeblikket med mobilselskaberne.

Som chippen partner Microsoft kalder (Atom, Core m / i) på Computex Intel og Qualcomm (Snapdragon 835). men ARM SoC vil bruge kun Asus, HP og Lenovo tilsyneladende. Uanset om Microsoft også bringer sin egen Altid Connected pc, såsom under Surface mærket fortsat uklart.

Den ARM64- (ARMv8-A) kompatibilitet og x86 / Win32 emulator sandsynligvis kommet til det annoncerede Windows 10 case Designere opdatering.

Cannon Lake eller Atom

Den Snapdragon 835 har otte kraftfulde kryogene kerner og en integreret LTE modem. Med en sådan kombination, kan Intel ikke komme stadig: Aggressive LTE chips der ved Intel individuelt.

Intel vil også støtte esim. Hvilke Intel CPU familie er i altid Connected pc'er med x86 SOCs, men er åben. Den første 10-nm-chip serie Core i-8000 også kendt som Lake Cannon / Cannon Lake Intel er allerede blevet påvist i de 2-i-1-enheder. Lad dem komme endnu 2017:e men de er tilbøjelige til at være meget dyrere end en Snapdragon 835:e

For billigere tabletter er Intel endnu, 2015 featured "Cherry Trail"atomet som Atom x5-Z8500 eller Z8700 x7-date. Den nuværende Apollo Sø er der kun indlejret typer såsom den atomare x7-E3950.

For lavpris-tabletter, har Intel også fremstillet af TSMC 28nm SOCs såsom Atom x3-C3265RK med integrerede UMTS modem i programmet (Sofia-3G). Angiveligt i år også "Tvillingerne Lake"atomet kommer, formentlig med lidt bedre CPU-kerner typen "Guld Mont Plus",(Ciw)