Ikke flere opgraderinger til BlackBerry FSBO

Ikke flere opgraderinger til BlackBerry FSBO

(Foto: Volker Weber)

Alex Thurber, ansvarlig på Blackberry for den mobile forretning, har bekræftet i et interview, hvad mange allerede mistanke: BlackBerry FSBO forbliver på skumfidus.

BlackBerry har tabt overgangen fra BlackBerry OS BlackBerry OS 10 og gentaget, men skifte til Android. I slutningen af ​​2015 canadierne præsenteret en kompliceret skyder med buet AMOLED skærm og Snapdragon 808 med FSBO. FSBO optrådte med Android Lollipop og modtog i foråret opgradering til skumfidus. Produktet var ambitiøst, meget dyrt og ikke særlig vellykket. Som et resultat, BlackBerry søges samarbejde med TCL og modificeret to reference design, der solgte TCL som Alacatel Idol 4 og 4S. BlackBerry solgte TCL enheder under eget mærke med sin egen Android som DTEK50 og DTEK60. Selvom DTEK50 scorede en moderat succes som skibsingeniør enhed på BlackBerry Enterprise kunder, var det ikke nok til at tilbyde rentable på smartphones.

For DTEK50 BlackBerry havde annonceret med den påstand, den sikreste Android-enhed til at sælge og grundlagde blandt andet månedlige sikkerhedsopdateringer. Hvad havde arbejdet gnidningsløst under FSBO, gik den første DTEK50 ryddeligt forkert. Med varierende succes til BlackBerry berappelte, men havde den DTEK60 give afkald opdateringen juli og modtog sin opdatering august til slutningen af ​​måneden. Under FSBO var stadig forrest i august, er der i den aktuelle måned kun én DTEK50 opdatering.

DTEKs som overgangsbestemmelser enheder

I et interview Thurber begrundede denne ikke-cirkulære kørende maskine med det faktum, at mange partnere skal arbejde sammen om at gøre opgraderinger og opdateringer. For FSBO med opgraderinger skægget er begyndt at være DTEKs Thurber afviste at kommentere. Det må antages, at han ikke ønskede at skade salget af den resterende lager. Men beskrev han de DTEKs som overgangsordning enheder, BlackBerry ønskede at teste, om en licens Blackberry Android-platformen giver mening at partner. Sikkerhedsopdateringer BlackBerry vil fortsætte med at levere.

I mellemtiden har TCL åbnet et nyt kapitel. Under varemærket Blackberry Mobile har virksomheden udviklet sine egne designs til BlackBerry Android. Den Keyone er kun den første enhed, og flere vil følge. Keyone optrådte samtidigt med nougat 7.1.1, en version, der ikke vil se de privs og formentlig de DTEKs. Keyone bør modtage Oreo. (Vowe)