Razer Telefon: Razer introducerer smartphone til gamere

Razer Telefon: Razer introducerer smartphone til gamere

(Billede: Razer)

Razer Telefonen viser indhold med en opdateringshastighed på 120 Hertz særlig væske. Målgruppen for det 750 euro enhed perifere fabrikanter Gamer forudser.

Efter det var allerede i slutningen af ​​juli 2017 rygter om en gamer smartphone fra Razer har perifere producenten officielt afsløret den såkaldte Razer Phone denne uge. Det kantede design minder om Sonys Xperia-modeller. Displayet i 5,72 tommer format løser med 2560 x 1440 pixels. Såsom Apples iPad Pro, skærmen giver en maksimal billedhastighed på 120 Hertz. Denne funktion er beregnet til at give en væske skærm og løft Razer telefon fra konkurrenterne. Smartphone-brugere, der bruger deres mobile enhed primært til spil bør bemærke forskellen, i henhold til Razer. Ud over 120 Hertz, kan skærmen indstilles til 90, 60 og 30 Hertz.

Snapdragon 835 og RAM 8 GB

I huset er bygget Razer Snapdragon 835, der blandt andet i Google pixel 2 og Samsung Galaxy S8 bruges. Razer Phone bruger også Q-Sync mulighed for Qualcomm chips. Den opdateringshastighed løbende tilpasses den aktuelle billedfrekvens. Med denne indstilling bør smartphone medier tyder ikke blot væske, men også spare strøm. Også om bord, er 8 GB RAM og LPDDR4 64 GB intern hukommelse, der kan udvides via microSD-kort. Andre funktioner omfatter et batteri med 4000 mAh og Quick Charge 4.0+, NFC, GPS, Bluetooth 4.2, LTE og Wi-Fi a / b / g / n / ac. Et fingeraftryk føler placeret i Razer på huset side afbryderen.

Den bageste kamera af Razer Telefonen har to Ojektive med forskellige brændvidder. Linsen med en svag tele brændvidde, og 13 megapixel har en maksimal åbning på f / 2.6. Den vidvinkelobjektiv med 12 Megapixel falder sammen med f / 1,75 på lysere. Razer udstyrer en selfie kamera med otte megapixels på forsiden smartphone. Razer integreret i sin første smartphone også stereohøjttalere med Dolby Atmos støtte. I en klassisk hovedtelefonstik, fabrikanten udeladt. Omfanget af udbuddet, men er et THX-certificeret lyd adapter medfølger, som tillader tilslutning af hovedtelefoner og headsets.

Start i midten af ​​november

Som et mobilt styresystem kommer på Razer Phone Android 7.1.1 bliver brugt. Den premium-version af Nova Launcher og Google Assistant er forudinstalleret. En opdatering til Android 8 er indstillet til at modtage Razer Phone i år. Den smartphone er tilgængelig fra Razer online butik til en pris på 750 euro i Tyskland siden midten af ​​november. Til lanceringen af ​​smartphone mere for 120 Hertz optimeret gaming apps er allerede tilgængelige. Til dette Razer samarbejder med andre Madfinger, Square Enix og Tencent. De første optimerede spil vil omfatte Shadowgun Legends og Final Fantasy Pocket Edition. (Denise Bergert) /(AXK)