Afbrudt Harmony Link Logitech udveksler universel fjernbetjening fri

Abeschalteter Harmony Link Logitech udveksler universel fjernbetjening fri

I marts 2018 Logitech gør den universelle fjernbetjening Harmony Link ubrugelig. Ejer af enhed, der kører forum storm - nu Logitech vil erstatte alle berørte enheder gratis.

Logitech ønsker at højlydte kritik fra brugerne alle Harmony links, der er til at blive lukket ned ved siden marts, for at udveksle gratis på en Harmony Hub. Den elektronikvirksomhed skriver i et blogindlæg. Harmony Hub er en nyere version af den universelle fjernbetjening Harmony link, som vil kontrollere ikke kun hjemmebiograf udstyr og andre genstande i den intelligente hjem.

Logitech videre i marts 2018 cloud-tjeneste, som Harmony Link, afhænger af. Således den universelle fjernbetjening er ubrugelig. Dette trin grund Logitech med en synkefærdig sikkerhed licens, fornyelse af økonomisk selv ville ikke give mening. Ifølge Logitech, brugerbase af Harmony Link er meget lille.

Reaktion på beskyldninger

I de officielle fora stærkt kritiseret dels den foreslåede fremgangsmåde Logitech var højt, opfordrer også til sagsanlæg blev udtrykt. Logitech ønskede i første omgang at tilbyde kun kunder hvis et års garanti stadig var aktive, frie udskiftninger. Alle andre kunder skal have nøjes med en 35-procent rabat på Harmony Hub. Nu er alle ejere af Harmony Link kan skifte uden ekstra omkostninger til Harmony Hub. Logitech vil kontakte alle købere via e-mail.

Amerikanske medier, herunder bleeping Computer havde også rapporteret salg, hvor Harmony Link var blevet solgt til en nedsat periode garanti på tre måneder for et par måneder siden. Disse beskyldninger benægter Logitech. Logitech link har derfor for nylig tilbudt i efteråret 2015 for køb. I Tyskland Harmony Link var ikke engang på markedet. (Dahe)