OnePlus 5T: Først ser på kamera

OnePlus 5T: Først ser på kamera

De tekniske detaljer i de øverste smartphones i 5T OnePlus er blevet offentliggjort før den officielle udgivelsesdato. c't offentliggjorde en indledende test af kameraet.

Den nye top model af OnePlus, 5T er, med en 6,01 tommer AMOLED skærm i 18: 9 format, der skal udstyres med en opløsning på 2.160 x 1.080 pixels. Processoren er en Snapdragon 835 med 2,45 GHz ur bruges, en Adreno 540 GPU håndterer grafik. Hukommelsen vil være udstyret med 64 eller 128 GB, lageret 6 eller 8 GB.

Mange funktioner er de samme som i forgængeren: dobbelt SIM, hovedtelefonstik, metal tilfældet, den praktiske mute / behøver knappen ikke forstyrres. Enheden tilbyder NFC, en USB type C-stik (2,0) og dobbelt SIM støtte. Batteriet vil genvinde 3300 mAh og kan belastes med hurtig opladning teknologi Dash parti.

Den primære kamera består igen af ​​to sensorer, en 16 og en 20 Mpixels. Den anden er nu, men ingen zoom, men har den samme brændvidde og blænde som den første. Den c't har taget et første lille indledende test kameraerne under mikroskop.

Faktisk alt for tidligt

Mange producenter vil skibet før den officielle lancering af et nyt produkt test eksemplarer til redaktørerne af relevante publikationer, så de kan udgive i tide til offentliggørelse en test. Så det har holdt med sit flagskib 5T og producenten OnePlus. Den c't redaktionelle modtaget foruden forskellige andre medier i sidste uge en test kopi.

Typisk en redaktionel modtager en sådan anordning, hvis de er enige om at en såkaldt NDA, en ikke-Disclosure Agreement, som specificerer skal være fra når rapporter om produktet. Dette gør det muligt for producenten at kontrollere frigivelsen af ​​oplysninger om sin nye enhed. Og det viser den sikkert under alle medier fairness: Alle kommer samtidig med budskabet ud.

c't og Heise online overholde NDAs, men med den vigtige forbehold, at vi føler ikke længere er bundet os fra, når en anden reporter bryde NDA. OnePlus har sendt sin 5T testudstyr uden at kalde først, en dato for NDA har OnePlus opkaldt senere. Så kun rapporteret på 5T en hjemmeside, andre fulgte trop. c't blev oprindeligt afholdt på NDA, men i betragtning af lækager vi udgiver specifikationer og kameraet testen som en forsmag på en detaljeret test i den kommende uge:

(Jo)