Check, tak! 2623 emoji til verdensomspændende billedsprog

Check, tak! 2623 ....

35 år siden, Scott E. Fahlman opfundet humørikoner 🙂 og 🙁 at indikere online morsom og alvorlig indhold. Det, der begyndte med tre ASCII-tegn, udviklet sig til en global kommunikation fænomen med i øjeblikket 2623 emoji.

Begyndelsen af ​​1980'erne i netværk i de nordamerikanske universiteter, de første postkasser (opslagstavler), hvor folk diskuterede flittigt. I løbet af denne udvikling, problemerne i umiddelbar skriftlig kommunikation viste fordi dette andet end personligt ikke sender nogen tolkning hjælpemidler såsom ansigtsudtryk eller vægt. Derfor kunne en sjov intentioner bemærkning udløse en tvist, hvis modtageren ikke forstod den virkelige hensigt.

Følelsesmæssig ASCII kunst 🙂
venligst tal

Check, tak!

I dette afsnit præsenterer vi hver uge tirsdag fantastiske, imponerende, informative og sjove figurer fra områderne IT, videnskab, økonomi og matematik selv før.

  • Flere artikler om "Check, tak!"

Scott Elliott Fahlman, på det tidspunkt, forskere ved Carnegie Mellon University, ønskede at løse dette problem ved mærkning af bemærkninger som kvalitet af videnskabelige humor dengang (og nu 😉 ikke åbnet for enhver læser. Den 19. september 1982 foreslog han i et diskussionsforum før:

19 Sep-82 11:44 Scott E Fahlman 🙂
Fra: Scott E Fahlman
Jeg foreslår gjorde Efter tegnsekvensen for joke markører:
🙂
Læs den sidelæns. Faktisk er det sandsynligvis mere økonomisk at markere ting gjorde er ikke vittigheder, givet de nuværende tendenser. Til dette skal du bruge
🙁

De to første "emoticons" - en portmanteau ord fra "Emotion ", og "Icon "- blev født. Ideen til at udpege en tekst rimelig overensstemmelse hermed, blev godt modtaget på de amerikanske universiteter og udviklet der over tid og snart mere i de senere globale netværk "Smileys "af forskellig slags, med en helt anden struktur for. Som den japanske Kaomojis som 9 (◕‿◕.) 6 eller (❤ω❤), der spredes siden begyndelsen af ​​2000'erne gennem manga boom dels i den vestlige region. Af den måde, omfatter også ser ved første øjekast ligesom ASCII kunst "Shruggie" ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ en japansk Schritzeichen.

En typisk smiley samling af phpBB forum Den typiske Smiley Indsamling af phpBB forum(Billede:German-Amiga-Community.de )

Samtidig udviklede evnen til at vise følelser, ikke kun som en kombination af tegn, men også som små grafik med den hastigere Internet Aschlüssen og formidling af web fora og instant messengers. Resultatet var, blev der specielt ofte findes i web-fora en lang række forskellige smileys (til dels som en hukommelse-guzzling GIF-animation) ved at forsøge at indlæse smiley-udvælgelse alene kunne tage med moderne standard båndbredde ynkeligt lang og ,

Humørikoner til emoji

1999 Shigetaka Kurita udarbejdet i tjeneste hos den japanske mobiloperatør NTT DoCoMo 176 enkle og trafik-besparende piktogrammer til mobil datatjeneste i-mode, som i dette tilfælde var begrænset til ikke blot at følelser, men også indarbejdet dagligdags genstande, dyr og andre symboler. Den daværende bare almindelig og kun 12 × 12 pixels bred Emoji - japansk for "Billede karakter "- var ikke på grund af deres lille størrelse og enkelhed under ophavsret, så andre udbydere var i stand til at tage dette system til deres mobiltelefoner, som udbredelsen nydt.

Midten af ​​2000'erne, de emoji var farverige og detaljeret. Det afgørende skridt i retning af standardisering lykkedes i 2010, blev registreret som over 1000 emoji-tegn i Unicode Standard 6.0. Således emoji rimelighed kunne kompatible med hinanden på forskellige operativsystemer, der repræsenterer e-mail klient og messenger-typer.

1 ud af 19

Udviklingen i humørikoner (19 billeder)

Udviklingen af ​​humørikoner
Socio-kulturelt fænomen

Frem for alt bommen smartphone forårsagede en rivende udvikling, især gennem instant messengers som WhatsApp og sociale netværk som Facebook eller Twitter. Fra en idé at visualisere betydningen af ​​tekster, har længe været et sociokulturelt fænomen. Emojis er blevet en uundværlig del af det moderne netværkskommunikation.

For at imødekomme denne udvikling, som emojis blev varieret og forskelligartet: I mellemtiden, kvinder har lige rettigheder som emoji, kan du justere hudfarve af hans emoji, og selv de familie billeder er nu mangfoldigt og ikke begrænset til hetereosexuelle livsstil. Den omfattende mangfoldighed giver dermed en masse af emoji Unicode øjeblikket indeholder 2623 emoji - en af ​​dem syge. Tendens: Hurtigt stigende.

På grund af den massive brug af tårer griner Emoji i 2015 blev stemt årets ord af Oxford Dictionary. Det er også i øjeblikket på Facebook, den mest populære Emoji. Ifølge Facebook, sende brugeren in-house messenger per dag mere end fem milliarder emojis; på Facebook selv, er der 60 mio.

sølv emojis

Selvfølgelig sådan et globalt fænomen kaldet marketingfolk på planen: Således udover Emoji tasker, Emoji kiks kursus Emoji spil og for nylig selv "Emoji - The Movie" synapserne af en kollega plaget. Apple har meddelt, at dets flagskib smartphone iPhone X som state of the art nu "Animojis" kan sætte over sit ansigt og animere i realtid i tre dimensioner, som de meget tydeligt repræsenteret i deres præsentation med den populære Kackhaufen smilende ansigt.

Denne 176 emoji har endda gjort det til Museum of Modern Art. Denne 176 emoji har endda gjort det til Museum of Modern Art.

Scott E. Fahlman og Shigetaka Kurita ikke blevet rige gennem deres udvikling. Men de er glade for, at de var fædre af den globale udvikling, som er så væsentlig, at de første 176 emoji selv har gjort det til Museum of Modern Art i New York. Og udvikling vil fortsætte.

(Markus Will) /(VZA)