AACS 2,0 Hack: Værktøj til at fjerne kopibeskyttelse fra Ultra HD Blu-rays

AACS 2,0 Hack: Værktøj til at fjerne kopibeskyttelse fra Ultra HD Blu-rays

A Canada baserede krav til Russiske selskab tilbyder over internettet til en Windows-program, som kopien AACS beskyttelse vil blive forkortet 2.0. 1 kopier af 4K diske gør: det er sådan man kunne.

Efter at have været i fortiden i relevante fora altid 1: 1 kopier havde dukket kommerciel Ultra HD Blu-ray, tilbyder nu en angiveligt baseret i Rusland selskab kaldet Arusoft Inc. "DeUHD" et værktøj til, med hvilken 4K skiver skal nemt kopieres til en hvilken som helst Windows-computer.

Den udbydes til 199 euro software til Windows 7, 8 / 8,1 og 10 bør være i stand til at fjerne kopibeskyttelse AACS 2,0 brugt på vinduerne i øjeblikket omkring 30 Ultra HD Blu-rays; en komplet liste kan findes på selskabets hjemmeside. Blandt dem er de aktuelle titler som "Alien: Covenant" Fox, "Vogtere Galaxy Vol. 2" Disney og "Det femte element" Sony Pictures. Flere titler vil følge. Blu-ray-diske kan ikke kopieres med DeUHD.

For at bruge programmet, du har brug for en egnet ultra-high-definition Blu-ray drev. Arusoft opfordrer i denne henseende i øjeblikket otte modeller fra Asus og LG; selv her bør der være flere valgmuligheder i fremtiden.

Ifølge Arusoft overfor sitet "myce" afkodning tager en disk 4-6 timer. Ved afslutningen af ​​den ulovlige kopi af filmen landing i en mappe eller ISO-billedet på harddisken. Selv en prøveversion af DeUHD tilbud til udviklerne; dette er begrænset til en disk og et filmklip på op til 10 minutter.(Nij)