Xbox One: Microsoft bringer mus og tastatur kontrol for Xbox-spil

Xbox One: Microsoft bringer mus og tastatur kontrol for Xbox-spil

Xbox spillekonsoller med controllere

Snart de første Xbox-spil til at blive vist, som kan styres med en mus og et tastatur i stedet hakeligem controller. Dette Microsoft meddelte i spillet fair PAX West.

Snart, at de første spil vises for Xbox One, der kan betjenes med en mus og tastatur. Dette blev annonceret af Microsofts topchefer Mike Ybarra, direktør for Xbox og Windows gaming-platform, på sin computer gaming konvention PAX West i Seattle / USA. Til hvilke titler det er netop Ybarra besked på ikke at.

En generel overgang til mus og tastatur, men det vil ikke give. Ybarra påpegede, at dette var en afgørelse fra den respektive generelt. Microsoft skal beslutte om gennemførelse på Xbox, men kommer til at hjælpe og analysere, om deres kamp ejer for udviklere.

Mus og tastatur er stille og roligt på vej ... pic.twitter.com/jbzcQvAsyS

- Xbox E3 fans (@ XboxE3Fans) September 2, 2017

Multiplayer: Filtrer efter operation

Særlig sensitivitet er nødvendig i spil med multi-player mode. Det er tænkeligt derefter, for eksempel for at give mulighed for spillerne til at filtrere deres holdkammerater på den pågældende type operation. Controller spillere kunne derfor udelukke som mus / keyboardspiller, der kan reagere hurtigere og mere præcis regel, når det ville være muligt kun med analoge sticks.

Dog ville dette igen føre til en opdeling af gaming community, der forsinker som automatisk Matchmaking (matchmaking) - især når man spiller med en relativt lille samfund.

Real-time strategi spil på konsoller

Microsoft Real-time strategi spil som Age of Empires Definitive Edition ville være godt at bruge med en mus og et tastatur på spillekonsoller.(Billede: Microsoft)

At lade mus / tastatur kontrol kunne i tillæg til den præcise input føre til en åbning af markedet for Xbox-spil hidtil temmelig usædvanligt genre. Særligt real-time strategi spil som vises den 18. oktober 2017 PC Age of Empires Definitive Edition eller byen bygherre kunne få mere på Xbox - eller på grund af den lavere portering indsats, i det mindste hurtigere.

Den kommende Xbox One X Microsoft ønsker at sælge i Tyskland fra den 7. november. Det er langt mere magtfulde i forhold til den nuværende Xbox One og er dermed Spil også repræsentere i 4K-opløsning. men eksklusive Xbox One X Games, det er ikke til at komme ind, men køre Xbox One titel på den nye Xbox i højere opløsninger eller smukkere effekter.(MFI)