De personlige Toppe & Flops IFA 2017

Den Tops & Flops IFA 2017

Som altid top: Vores stand besætning fra salg, butik, teknisk bistand, praktikanter og redigering (kun en lille del af billedet).

På den sidste dag i den IFA har vi vores udstilling hold udspurgt om de stadig friske indtryk i form af personlige Toppe og Flops - Augmented Reality på buede gaming skærme til fremmedsprog.

Hvilke produkter og temaer i mere end 1.800 udstillere på dette års IFA har overbevist vores kolleger, og hvad var en buste? Vi ønskede at vide om de nyankomne fra Berlin eller endda stadig placeret kolleger på stedet. Alle udstilling beskeder kan findes på vores emne side IFA, toppe & Flops i det følgende billeder rute.

1 ud af 12

Toppe & Flops af IFA 2017 (12 billeder)

Øverst: udvælgelse af højttalere med Alexa & Google startside (Nico Jurran)

Endelig løbet vil snart være de dage, hvor du var nødt til at vælge mellem Amazon Echo og Google hjem, hvis du ønskede at få et sprog assistent i huset: Flere selskaber præsenteret i Berlin i netværk taler forskellige designs med Alex eller Google Assistant som en digital Butler - herunder Harman Kardon, Panasonic (i billedet, model SC-GA10) Onyko og Sony. Nogle producenter har endda fremtidige højttalere til begge hjælpesystemer i programmet. (Billede: Panasonic)
de #heiseshowXXL optegnelser

Vi har også streamet på de første fire dage af messen #heiseshowXXL live fra stranden, og der allerede talt om nogle show højdepunkter.

Her får du optagelsen af ​​det komplette #heiseshowXXL fra IFA fjerde dag:
Købers guide til TV og kamera, Street View hjemmelavet & mere


Her får du optagelsen af ​​det komplette #heiseshowXXL fra IFA tredje dag:
4K & HDR, Smart ure, hader på internettet (med Renate Künast) & Forsigtig, kunde! & mere

Her får du optagelsen af ​​det komplette #heiseshowXXL fra sekund IFA-tag:
Fremmedsprog, VR, gode billeder & mere

Her får du optagelsen af ​​det komplette #heiseshowXXL fra først IFA-tag:
billige smartphones, Augmented & Virtual Reality og blækprintere vs. laser


(VZA)