Dolby Vision: Denon og Marantz bringe firmwareopdateringer til AV-receiver fra 2015

Dolby Vision: Denon og Marantz bringe firmwareopdateringer til AV-receiver fra 2015

D + M har annonceret at frigive en firmware opdatering til 2015 udgivet Audio / Video-modtager af sine mærker, som gør det muligt for enheder, Dolby Vision og fremføres HLG signaler. For model 2016, blev dette allerede kendt.

D + M har fundet en måde at få endnu med ældre Audio / Video Receiver sine mærker Denon og Marantz videobilleder med forbedret kontrast high dynamic range (HDR) ved processerne Dolby Vision og hybrid Log Gamma (HLG) at foretage - tilbage til modelår 2015. Dette skyldes en meddelelse om, at selskabet nu er offentliggjort i kundeservice område af hjemmesider Denon og Marantz.

Officielt vil transit af Dolby Vision kun angives med den hidtil eneste annonceret HDMI 2.1. Dolby havde udviklet en løsning for AV-receivere med HDMI 2.0-interface. men dens gennemførelse designet dels (på grund af de indbyggede chips) at være vanskeligt, hvilket er grunden til D + M oprindeligt havde erklæret, at der kan opgraderes kun enheder fra året 2016:e

Begivenheder

Den offentliggjorte i år D + M-modeller behøver ikke firmwareopdateringen, da de kan føre Dolby Vision og HLG fabrikken. HEOS HEOS AVR og Bar får Dolby Vision passthrough med en HEOS opdatering i 2017:e September

Den nødvendige firmware, der skal spilles for alle 2016er produkter i september / oktober, for modellerne fra år 2015 det vil følge i løbet af sommeren 2018:e De AVR-Xx400H modeller understøtter fra Dolby Vision arbejde. HLG senere af en opdatering udvidet (planlagt til udgangen af ​​2017).

AVR-X7200W og AV8802 i version uden "En" kan få en opdatering, da de ikke understøtter HDCP2.2. Begge har brug for at blive opgraderet til en version i første omgang, men så kan få fra marts 2018 firmwareopdateringen.

Til en mulig passage af den nye HDR processen HDR10 + kan i øjeblikket sige noget ingen A / V-receiver producent, som de endelige specifikationer er endnu ikke til rådighed af format udviklere.(Nij)