Pokémon Go: ånderne vil Halloween

Pokémon Go: ånderne vil Halloween

Den næste opdatering til smartphone spil Pokemon Go tyder på, at i slutningen af ​​oktober indtil en begivenhed med monstre af den tredje generation. Der er også nye anti-snyde tiltag.

AR smartphone spil Pokemon Go komme i de næste par dage en opdatering til version 0.79.3 (Android) eller 1.49.3 (iOS). Selvom de officielle forandring log lister kun fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen har fanside TheSilphRoad identificeret en række nyskabelser.

Den lange igen udvekslet ny indlæsning skærm - den sidste ændring fandt sted med indførelsen af ​​den reviderede Arena-systemet - har det hele: Han viser andre end de allerede indførte monstre Gengar og Murkrow også Duskull, Dusclops, Shuppet, Banette og Zobiris. De sidstnævnte fem monstre er en del af ikke tidligere udgivet tredje generation.

Gen 3 er

Eftersom alle fem nytilkomne er type sind, synes det sandsynligt, at de kan begynde snart: i slutningen af ​​oktober er endelig Halloween. I øjeblikket understøtter ikke denne antagelse synlige ændringer: Under hætten lydeffekter til alle Gen-3 monstre er blevet tilføjet, samt en medalje for Gen-3 monstre at fange og dermed kommer ind i Pokédex. Hertil kommer, koden dukke beviser for en Halloween begivenhed på - og passende baggrundsmusik.

Niantic at i første omgang kun udgivet en del af en ny generation Monster, ville intet være nye. Selv ved den anden generation, der var oprindeligt kun en brøkdel: Du kunne udklække alle babyen Pokémon fra udgangen af ​​2016 inden da to måneder senere, de fleste følges. I øvrigt mangler fra den første generation indtil i dag Mew og Mewtwo. Sidstnævnte vil være den første modstander, når der er EX-raids - EX-Raid-testkørsel kører, i mellemtiden, fortsætter. Fra den anden generation er ikke blevet offentliggjort til dato Botogel, Colour Eagle, Ho-Oh og Celebi.

Nye anti-snyde foranstaltninger

Android-brugere, som har installeret den nye version af den app på Play Store nu, også rapportere om nye anti-snyde tiltag. Brugere, der bruger ekstra IV apps til at evaluere de særlige kendetegn ved tilfangetagne monstre, mere ikke kunne købe bolde, kuvøse og lignende, fordi den in-game butik tom regres. Efter deaktivering eller afinstallere de ekstra apps i butikken var dog normal afstand.(Mue)