Teufel højttalere: Höllisch højlydte lyd kasser får Bluetooth

Helvedes højt: højttaler beslutningstagere djævel integreret plads felt i nye audio kasser

Devil 's Top-sælgere: Den lille Bluetooth Toner Boomster i ny udgave. Nu med display, DAB + og teleskop antenne.

(Billede: Devil)

Devil har omdøbt Raumfeld produkter i helvede og udstyret deres nye enheder med Bluetooth. På IFA Berlin var de lydteknikere til at give besøgende og udstillere med pæn lyd.

Helvedes højt: højttaler beslutningstagere djævel integreret plads felt teknologi i nye audio kasser Den Rockster tilbyder Bluetooth, guitar og mikrofon indgange og en indbygget mixer. I 20 timer, vil han skubbe bas-tung lyd op til 120 db på publikum.

Raumfeld nu kaldet djævel - mærket af 2010 erhvervede streaming specialister er blevet fuldstændig opslugt af de opkøber og højttaler beslutningstagere. Her er et par ondskabsfulde enheder var ved siden af ​​små teknologiske innovationer doneret en Bluetooth-opgradering.

På IFA, virksomheden djævelen havde næsten hele deres sortiment af lyd forstærkning udstyr her: fra hovedtelefoner og headsets gennem lyd barer og netbaserede lydsystemer i forskellige størrelser til bærbare Bluetooth-højttalere. Vi har været at vise nogle højdepunkter.

støj kasser

Den øverste hund var den Rockster kaldet, bærbare Bluetooth højttaler - i nyligt lancerede version. Devil lover at indretningen kan give lyd op til 122 decibel, hvor forstadiet kun 115 administrerede db. Hertil kommer, at indbyggede batteri holder op til 20 timer nu - men højttalerne kan også være eksternt levere strøm.

Hertil kommer, at Rockster tilbyder to ikke-blandbare Bluetooth indgange (4,0 med aptX) og tilslutninger til musik periferiudstyr. En lille mixer med crossfader er også integreret. Bærbar murbrokker er teknisk allerede - i hvert fald når du ønsker at trække 30 kg. Ved transport af træ og plast kasse indbyggede håndtag og hjul hjælpe.

Den Rockster Air koster og vejer lidt over halvdelen af ​​sin storebror. Som den store, kan også parret luften boksen via XLR-kabel med en anden rockstjerne og samle takket være 35mm flange på stativer. Den Rockster Air koster og vejer lidt over halvdelen af ​​sin storebror. Som den store, kan også parret luften boksen via XLR-kabel med en anden rockstjerne og monteret med 35mm flange på stativer.

For den lille støj i mellem er der alternativt den nye Rockster Air. Han bør veje kun 15 kilo hyggelig, men stadig tvinge-ridse støj op til 110 decibel i en ekstra bred frekvens horn til folket. Igen er et lille skrivebord integreret med hvor op til fire forskellige kilder - hvoraf to Bluetooth - bør blandes med hinanden.

Både Rockster kommer i slutningen af ​​året på markedet - den store for næsten 1.000 euro, lillebror til omkring 600 euro. Ligesom resten af ​​den nye hardware, de to Bluetooth-bokse er allerede forudbestilt.

Streaming højttaler i et ny forklædning

Devil har overtaget produkterne af den købte datterselskab plads felt i sit eget produktprogram. Så formanden for stereo M nu kører under navnet djævelen. De indstillede koster omkring 1.000 euro og er tilgængelig fra slutningen af ​​2017:e

Helvedes højt: højttaler beslutningstagere djævel integreret plads felt teknologi i nye audio kasser Stereo M stadig bar fornavn plads felt indtil for nylig. Nu er højttaleren parret djævelen, men bringer Raumfeld streaming og multirum teknologi.

Den 300-watt toner har for nylig også styre af Bleutooth næste internetadgang. Med matchende apps til at tilbyde en bred vifte af streaming muligheder - herunder nogle musik fra lokale eller netværk kilder og tidevandsenergi, TuneIn og SoundCloud og Spotify Connect.

Har fået nogle andre Teufel højttalere på hånden - om de mindre og større kolleger One S, One M og stereo L - skal de forbinder med stereo M og kan udvide til flerrumssystem. Alternativt er USB- og stereo RCA-stik til huse.

Af fysiske kontroller programmerbare knapper til direkte valg af kanaler og afspilningslister samt knapper til sporet skipping er tilbage og tilgængelige. Knappen Afspil / pause er nu fast i volumen hjulet.

Rum-lyd, der fylder tv

Med Cinebar En djævel havde på IFA, en ny lyd bar i bagagen - og en yderst kompakt. Boksen måler kun 40 centimeter, men bør sikre fuld, virtuel surround sound, takket være den side orienterede højttalere og Dolby Digital.

Helvedes højt: højttaler beslutningstagere djævel integreret plads felt teknologi i nye audio kasser Den Cinebar ene er helt lille til sit job. Ikke desto mindre bør de fylde takket sidehøjttalerkablet et helt rum med lyd. Når Cinebar One + er også en separat subwoofer det.

Hjælp fire toner hver med sin egen forstærker, lyden ekko fra forskellige kilder i rummet. Takket være Bluetooth 4.0 s lytter til musik trådløst via HDMI, Cinebar One TV sat i musik med den indbyggede USB-lydkort, audio boksen skal også forbundet til pc'er. Ved CEC og ARC støtte, bør enheden være også styre af TV fjernbetjeninger bruger.

Q4 i år, bør Cinebar One kommer til omkring 270 euro på markedet. Hvem sætter yderligere 100 euro mere det får fra helvede en kompakt 6,5 '' - subwoofer til at ville oprette trådløs forbindelse til lyden bar.(Jube)