Yahoo mail service reviderede og begynder Yahoo Mail Pro

Yahoo mail service reviderede og begynder Yahoo Mail Pro

Smuk, hurtig og fleksibel: Yahoo Mail får et nyt udseende og nye funktioner. med "Yahoo Mail Pro" også lanceret en betalt og ad gratis tilbud.

Efter overtagelsen af ​​Verizon Yahoo savnet sin mail service er nu et nyt look. En pæn udseende til formål at give et bedre overblik over din indbakke og forenkle driften. De enkelte elementer er luftige anbragt således mail emne falder mere ind i øjet.

Takket slankere CSS og JavaScript-kode, til den nye brugergrænseflade indlæses hurtigere end den gamle - især på langsomme forbindelser. Præcis hvordan udviklerne har forbedret ydeevne med React, Redux og node.js, beskriver ledende udvikler Suhas Sadanandan i et blogindlæg.

Yahoo Alle billeder på et blik: En nylig undersøgelse samlet alle de billeder, der ville blive glemt som vedhæftede filer.(Foto: Yahoo)

Nyt foto-indeks

Praktisk er et nyt fotobibliotek ("visninger"): Det viser på en central placering til alle de billeder, der ville blive glemt som modtaget og sendt mails med vedhæftede filer. En anden opfattelse viser også alle de dokumenter. Når du søger efter specifikt indhold, den forbedrede søgefunktion hjælper. Nu accepterer også navne, nøgleord, datoer og en kombination heraf.

For lidt mere individualitet diverse pleje "Temaer"Hvilken farve brugergrænsefladen anderledes. For brugere med nedsat syn, der er særlige layouts med stor skrift. Alt i alt har Yahoo Mail bliver tilgængelige og understøttes som VoiceOver skærmlæser fra Apple. En kontrolgruppe fuldstændigt via tastaturet er mulig.

Den nye Yahoo Mail er i øjeblikket kun tilgængelig i den engelske version. Brugere kan altid gå tilbage til det gamle udseende, hvis de ikke kan lide den nye ordenssans. Andre sprog er at følge, skriver Yahoo.

Yahoo Mail Pro uden reklamer

Yahoo Mail kunder, der ønsker at se flere reklamer kan frit købe straks fra hende: "Yahoo Mail Pro" koster 35 dollars om året eller 3,49 UDollar per måned. Den, der henter sin post kun online, sparer: Mobil Pro-versionen koster $ 10 om året, eller en dollar om måneden. Betalende kunder se reklamer og nyde en meget speciel kunde ("Priorty kundesupport").

Hvorvidt, men disse ændringer være nok til at vinde fordel for brugere returnere fortsat usikker. Efter en alvorlig datatyveri Yahoos billede havde lidt meget. Verizon indført efter den sene offentliggørelse af de hacks selv prisen på Yahoo pågældende. For fire år siden, Yahoo forsøgte at indhente et redesign til konkurrenter såsom Gmail - med begrænset succes. Brugerne havde slet ikke ligesom redesignet brugergrænseflade: Du klagede over alvorlige tekniske problemer og mangel på vigtige funktioner.

(DBE)