Gamescom Resumé: Toppe og flops i den redaktionelle

Gamescom Resumé: Toppe og flops i den redaktionelle

(Billede: Hartmut Gieselmann / H)

Spil der var på Gamescom selvfølgelig bugne, og selvom nye blockbuster annonceringer var knappe, vi fundet talrige tips og nogle uventede dødssejler. På trods af et fuldt hus messen i år var fantastisk runde.

Så stor som dette års Gamescom aldrig har været. Her trækker vi et CV og sætte det i billederne træk, vores personlige højdepunkter og skuffelser før. Vi ved Heise redaktører var sammen med vores forfattere for første gang med en ni-medlem hold. Ikke kun det udstilling og konferencer er blevet bragt frem af en uge, og det Begleitprogrmm er vokset.

En oversigt over alle Heise beskeder til Gamescom med over 70 firsts, hands-on indtryk og baggrundsinformation er vores Gamescom emne side.

1 ud af 23

Gamescom: Tops og flops i redaktionelle (23 billeder)

Peter Kusenberg, Top 1:

Super Mario Odyssey Nintendo, udgivet i slutningen af ​​oktober 2017 Nintendo switch.


Hætten er nøglen til succes i første Mario 3D eventyr på kontakten. Den blikkenslager løser med humor og med hovedet, der dækker nogle af de problemer og giver med denne hat-trick af frisk luft til serien, ud over den første optræden af ​​Nintendo maskot i den menneskelige verden. Så meget sjov har gjort sjældne som med denne Multiple Gamescom Award vindere en Mario tour.
(Foto: Nintendo)

Messen læses

Stor på overtrumfet i år, de polske udviklere. I skyggen af ​​CD Projekt Red er skabt en blomstrende udvikling samfund med vores naboer, som nu er en af ​​verdens førende. Selvom CD Projekt Red i år "kun" Witcher udløber "Gwent" viste, var vi forbløffet over VR demo på Tjernobyl ved The Farm 51 eller den sofistikerede turbaseret taktik spil "The Phantom Lære" Creative Forge Spil.

Af disse kan man lære en masse i det land, tidligere digtere og tænkere. Efter alt, kansleren lovet i deres omhyggeligt koreograferede kampagne udseende til at forsøge at hjælpe spiludviklere i Tyskland i fremtiden stærkere. Det bliver interessant, om at følge de konkrete tiltag. Det ville give mening alle i at udvide sin base, for hvis en Industriezugpferd snubler gange - alene på grund af et par "sillier" Milligram kvælstofoxid - det er godt, hvis andre brancher kan træde i. Men for især indie kommer mere bør opretholdes i dette land, ellers de kreative hjerner vandre videre.

Eleven-timers dag

Efter alt, man har omkring det lidt emanciperet konferenceprogrammet af amerikanerne og gjorde DevCom stedet for GDC sin egen konference på benene. Bestemt kan man diskutere, om det giver mening at lancere en sådan konference på en søndag, og også udstyret med høj kaliber højttalere er helt sikkert udvides. Et første skridt er gjort, men stadig.

Samlet set Terminvorverlegung har (pressen dag var første gang på tirsdag for besøgende blev åbnet onsdag) førte til en betydelig lempelse - dette var ikke mindst udvidelsen af ​​åbningstider virksomhedens haller 9-20 kl. Selv gæsternes haller blev atter solgt ud hver dag, stoppede publikum - i hvert fald for vores tur på fredag ​​- inden for grænserne. Mapperne indledte de strømninger, der sendes gennem haller og udendørs arealer mellem hallerne du kunne hurtigt ind i det åbne og gøre en lille pause. Hatten af ​​for sådan en smurt nuværende organisation.

I hallerne især eSports spil domineret. Under stort ramaskrig moderatorerne affyrede fans af "League of Legends" & Co og kastede digitale karameller til folket - Kölle Alaaf.

E3 bagtroppen

Da det heller ikke vil bemærket, så mængden af ​​premierer og Firsts på messen i år viste sig meget fattige. Microsoft annoncerede "Age of Empires 4" , Uden dog at vise scener, og Ubisoft lavet med "anno 1800" stor på - efter en hjemmekamp Blue Byte. Ellers var der ikke noget, der ikke allerede er blevet vist på E3 blandt blockbustere.

Den tidsmæssige nærhed af Gamescom E3 har længe været et problem for udgivere. Førende Sony flyttede også fordi hans konsistens og præsenteres i Køln kun en minimal program. I Europa har koncernen fokuserer i mellemtiden Games Week i Paris. Der vil igen følge nye annonceringer i begyndelsen af ​​november. Tag 2 reagerede mere radikal og ikke kun rejste til Köln. Din drivkraft Rockstar Games kan være rimelige optrædener sandsynligvis spare, fordi "Red Dead Redemption 2" vil derefter sælge millioner af gange i det kommende år, selv om udgiveren annonceret det kun i et klassificeret annonce.

Indies organisere

Men Gamescom spiller ikke den første violin i de store forlag, kan messen også bruge til fordel. Så indie Booth var i Hal 10.1 med 60 udviklere på 1.000 kvadratmeter større end nogensinde før. Her, spillerne var i stand til at opfylde de udviklere af små studier direkte og tale butik med dem. Sammenligning af kvaliteten af ​​spil i forhold til sidste år, så du er klar over professionalisering. I mellemtiden kan små teams wuppen store projekter, der er i stand til at producere relativt billige takket være de populære søgemaskiner som Unreal og Enhedslisten, mens du stadig ser store. (Hag)