HTC Vive forsøgte med Noitom-Hi5 handske: Uden adgang controller i VR

HTC Vive forsøgte med Noitom-Hi5 handske: Uden adgang controller i VR

Den Noitom-Hi5 handske arbejder med den nye Vive Tracker.

(Billede: H / jkj)

"Vive Tracker" er HTCs nyeste tilbehør til VR headset Vive. Tracking enhed kan indsættes på elementer til at bringe disse til VR. Vi har en af ​​de interessante tracker tilbehør testet: data handske Noitom Hi5.

HTC ønsker at gøre det endnu nemmere for producenterne (og hobbyfolk) nu at bringe genstande ind i den virtuelle virkelighed. Hidtil har udviklerne tyet for at holde den traditionelle HTC-Vive-hånd controller tapede til objekter (for eksempel for at udstoppede dyr). med den "Vive Tracker" Der er nu en officiel tilbehør til sådanne formål. Trackeren er betydeligt mindre end den hånd controller, da det kræver ingen greb.

Billede 1 af 4

Tilbehør til Vive Tracker (4 billeder)

Den Vive Tracker er en lille puck, de hobbyfolk og tilbehør fabrikanter kan monteres på en hvilken som helst genstand til at bringe disse til VR.
(Billede: H / jkj)

På CES, HTC viser en række komponenter baseret på den nye tracker, for eksempel, et baseballbat og en pistol. Vi kunne allerede prøve den mest interessante tracker produkt: Den Hi5 data handske af den kinesiske motion capture-udvikler Noitom ("motion" omvendt).

Utroligt, de handske stiger uhyre den tykke af at føle i forhold til konventionelle hånd controllere: Det føltes i en kort testkørsel mere realistisk at røre ting i VR, hvis du ikke allerede noget andet - controlleren - holder i hånden. Den Noitom Hi5 Glove har bygget en IMU for hver finger (inertimåleenheden, så gyroskop, magnetometer og accelerometer). Dette er ikke kun detektere om fingrene strækkes eller bøjes, men også om de er, for eksempel, bevæges lateralt.

Noitom-Hi5 handske kommer i foråret 2017

I praksis fungerer det bemærkelsesværdigt godt: i et udviklet Noitom i Unity demo kunne vi nemt hente objekter, kaste op og fange den igen. Bevægelsen af ​​de virtuelle fingre faldt sammen stort set med virkeligheden - bare nogle gange den kunstige hånd følte "falsk" på.

Den Hi5 handske vil komme i foråret på markedet. Detaljer såsom pris og batteriets levetid (i hvert handske sætte en AA-batteri) kaldes ikke Noitom. Også for Vive Tracker, ingen pris er kendt.

(JKJ)