United domæner: Fordeling tager 1,6 millioner domæner fra netværket

Beskyttelse, Netværk, Sikkerhed

(Billede: AP, Uli Deck)

Når domæneregistrator United Domæner øjeblikket ikke mere. i øjeblikket tekniske svigt sikrer, at tusindvis af websteder er utilgængelig.

Et netværk nedbrud i øjeblikket lammer Domænetjenesten Starnberg registrator United domæner. Som et resultat, betyder dette: I øjeblikket er 1,6 millioner der hostede domæner offline - de steder bag det eller mailservice så ikke nås via de relevante domæner.

Når kontaktet af Heise online, selskabet bekræftede uheld, der begyndte klokken 15:30. Alligevel årsagen er uklar. Berørte er en af ​​de datacentre. Når domænerne kunne nås igen, har du ikke lyst til at forudsige. På Twitter pressen kontoret holder kunderne ajour - fordi egen hjemmeside samt mail service er påvirket af fejlen. United Domæner er en sådan som 1&1, GMX og Web.de FN Internet Group.

[Update, 07.22.15, 17:40]

United Domæner har erklæret at have årsagen findes og rettes glitch. I den nærmeste fremtid skal være til rådighed igen alle tjenester i selskabet.

[Update, 07.23.15, 23:40]

United domæner har oplyst, at "En indledende analyse af vores teknikere" havde vist "at omfanget af vores gårsdagens forstyrrelse var mindre end rapporteret fra dig: Af vores 1,6 millioner aktive domæner 230.000 domæner var utilgængelig under forstyrrelsen."

I mellemtiden, QSC AG, dens datacenter i Feucht nær Nürnberg, var skyld i fejlen, også kaldet deres klienter stilling: "Den fejl, der førte til gårsdagens fiasko var forårsaget af en defekt modul på en af ​​de overflødige kerne routeren. Defekten af ​​denne forsamling resulterede i en unormal, uforudsigelig adfærd og havde dermed alvorligt berører Videresendelse og routing-funktion, som er blevet kopieret til de afskedigede core routere. Hele delt netværk i Nürnberg blev således påvirket af fejlen." (Løftet)