Ny Atlas robot er stabil og flegmatisk

Atlas robot

Med nok momentum kan forstyrre Atlas godt. Men han er højre back.

(Billede: Screenshot)

De Google datterselskab Boston Dynamics har udviklet en ny generation af menneskelignende robot Atlas. Demoen video siger mere end tusind ord.

Fred og ro, den nyeste generation af Atlas robot går på arbejde. Natten til onsdag, har Google datterselskab Boston Dynamics udgivet en instruktionsvideo af sin seneste model. Atlas trasker gennem snedækkede skovbund og korrigeret uventede balanceproblemer på et splitsekund. Ved opbevaring af kasser kan han ikke få sig selv selv ved bevidst forstyrrende fra resten.

Se også:

  • Google robot Atlas nu trådløst på farten
  • Atlas, undsætning Terminator
  • Robotter: Agile og hurtigt

I forhold til den tidligere model er Atlas, The Next Generation, faldet med 15 centimeter til 175 centimeter. Samtidig har han lukket næsten halvdelen af ​​sin vægt. Han vejer kun omkring 81 kg. i hans "hoved" LIDAR arbejder og stereokamera. I overkroppen og ben sensorer er bygget til at hjælpe deres data og samtidig holde balancen.

Lemmerne bevæges hydraulisk, strømmen giver en indbygget batteri i overkroppen. Atlas er designet til brug både indendørs og udendørs. Den første Atlas version blev vist midten af ​​2013. Navnet går tilbage til et projekt af Defense Advanced Research Projects Agency DARPA. I slutningen af ​​samme år Boston Dynamics er blevet overtaget af Google.(Ds)