Facebook begrenser reverse søke telefonnumre

For å validere et telefonnummer og lære verdifull kontaktinformasjon om den personen, du kan sikkerhetsforsker Suriya Prakash, ifølge bruke, inntil nylig, Facebook. Selv brukere av sosiale nettverk som hadde gitt henne nummeret bare for to-faktor autentisering ble så finn. En talsmann for Facebook-tallet, i henhold til problemet er nå løst.

Den uavhengige sikkerhetsforsker Suriya Prakash beskriver hvordan han lykkes med et manus utallige profilinformasjon. Hans manus hadde brukt kontaktsiden av mobil Facebook-side for å gå inn tilfeldige kombinasjoner av tall, sier Prakash. Han laget en liste over profilinformasjon om at han var i stand til å assosiere med telefonnumrene. Selv brukere som hadde nummeret hennes, men ikke gitt utelukkende for autentisering i profil, kan bli funnet på denne måten. Prakash skriver i sin blogg innlegg, hadde han Facebook informert tidlig om problemet, og vises overrasket over det lave nivået av samarbeid.

Etter utgivelsen, Facebook har problemet nå delvis løst. Tall som er gitt kun for autentiseringsformål, er ikke avhørt om søket. Ifølge Prakash, har søket via mobiltelefoner vært begrenset.

"Facebook har systemer for å forhindre misbruk av våre søk, og scenariet beskrevet av forskerne har nå oppdaget og blokkert"Nevnte en talsmann Facebooks. Mens det er en måte å eie synlighet via den angitte profilnummer på "Venner av venner" eller "venner" for å begrense. Imidlertid er standardinnstillingen "alt", Og denne holdningen har ingenting å gjøre med innstillingen for synligheten av kontakten i profilen. Selv om de på "bare for meg" er satt synlig, er tallet fortsatt synlig for alle.

Jakten på eiere av telefonnumre ved å søke på Facebook kan være begrenset bare til venner. Standardinnstillingen gjør at finne alle Facebook-profil som tilsvarer nummeret.

I personverninnstillingene, er dialogen skjult "hvordan tilkoblinger", Det kan man stille spørsmål "Hvem kan finne deg ved hjelp av spesifisert av deg e-postadresse eller telefonnummer?" med "venner" eller "Venner av venner" svare. Så du begrense kretsen av de som kan komme til å profilere data ved hjelp av nummeret. Slå dem av, men ikke tillater det.(RZL)