Streaming Tips: Hvorfor hvelv må-se

Streaming Tips: hvelv

Tre verdener: Detective Miller, James Holden og statssekretær Avasarala

(Bilde: Netflix)

Netflix på andre sesong av serien, bortsett fra hvelv nå kjører. Fans av hardt science fiction, fantasifulle figurer og ubehagelige aspekter av romfart, dette er streaming tipset bør ikke bli savnet.

Når streaming-tjenesten Netflix fra i dag fredag, den andre sesongen av sci-fi-serien The areal er tilgjengelig. Som ble lansert i november 2015 i det amerikanske romfarts drama i dette landet er relativt ukjent, for plass nerder tips, men er ganske bemerkelsesverdig. Hvelv tilbyr den mest realistisk representasjon av bemannede romferd i nær fremtid på TV. Serien forteller historien om en Eisfrachter mannskap, en vasket opp romstasjonen politiet og en tøff FN politiker som avdekker en konspirasjon uavhengig sol hele systemet proporsjoner.

George R. R. Martin møter Alien

Hvelv basert på den selvtitulerte bokserie av James S. A. Corey - pseudonymet er et samarbeid med forfatteren Daniel Abraham og assisterende av George R. R. Martin, Ty Franck. Franck hadde faktisk laget innstillingen for hvelv ganger så MMORPG videospill før han igjen tatt i bruk den for en penn-og-papir rollespill kampanje. Franck er fortsatt ansvarlig for utviklingen av bakgrunnshistorien til nå seks romaner omfattende bokserie. Den andre sesongen av serien strekker seg tematisk til første halvdel av den andre boken Caliban krig (tysk tittel: Caliban krig).

1 av 8

Hvelv (8 bilder)

De overlevende fra Eisfrachters Canterbury til James Holden (første v. Høyre)
(Bilde: Netflix)

Selv om TV-serien inneholder noen mer eller mindre radikal endring av bøker, men det forteller den samme historien med de samme tegnene. Fremfor alt, det gjør bruk av samme realistisk representasjon av plassen som sin egen. Det er ingen kunstig tyngdekraft, ingen warp og ingen laservåpen. Romkamper er ferdig med våpen, jernbane våpen og kjernefysiske torpedoer. Fastkjørte dørene er gammeldags åpen med et kubein. Presentasjonen minner delvis til arbeiderklassen-plass tidlig Alien filmene.

Flip og Burn

Skipene må akselerere i serie kontinuerlig i en retning for å tilveiebringe innvendig av treghet for en illusjon av tyngdekraften. På den halvdel av ruten til skipet ved hjelp roterer da manøvrering planter (den såkalte "Flip og Burn") For å generere på resten av veien ved å bremse tyngdekraften i den motsatte retning. den maksimale hastigheten av skip i transitt, og ved værelses slagene av de G-krefter som virker på mannskapet er begrenset. En fiktiv medikament cocktail ("saften") Hjelper mannskapet til å overleve manøvre med spesielt høye G-krefter.

Gitt hvelv spiller først selv i vårt solsystem fordi tar flere måneder på disse hastighetene en transitt fra Jorden til ringene til Jupiter. Dette resulterer i maktstrukturer som danner bakgrunnen for historien. På den ene siden står styrt av en FN-statlig Planet Earth med sin utpost på månen. Mars, derimot, er som Kongressen Republic en uavhengig og militært overlegen makt på jorden. Den tredje pol danner såkalt Belter (i tysk noe som klossete "Gürtler" oversatt) som bor fattige i asteroidebeltet mellom Mars og Jupiter.

Space cop og Eisfrachter mekaniker

Den største stasjon på Belter er uthulet asteroiden Ceres, som er under beskyttelse av FN-regjeringen på jorden. Dette ble behandlet ved hjelp av store propeller i rotasjon for å gi sentrifugalkrefter og simulere lav tyngdekraft. Her spiller en stor del av den første sesongen av serien. Etterforsker Miller, private politimann på stasjonen dekker her mer eller mindre ved en tilfeldighet etter hvert en sammensvergelse, som bringer alle de store kreftene i solsystemet mot hverandre i posisjon. Miller (spilt av Thomas Jane), som ønsker å heve egentlig bare mangler milliardæren datteren Julie Mao (Florence Faivre) og få belønning av sine foreldre, så skli inn i en militær konspirasjon, hvor også FNs Chrisjen Avasarala (Shohreh Aghdashloo) og besetningen av et trekk Eisfrachters involvert.

Ved å ødelegge Eisfrachters restene kommer fra Department omveier i besittelse av en marsboer slåss skip. Dette skipet vil bli omdøpt basert på Don Quixote som Rocinante, krumtappen i historien. Detektiv parallelt med kaptein James Miller Holden oppdaget (Steven Strait) det er også bemerkelsesverdige hendelser som slår seg sammen ved den senere utveksling med Miller inn i et samlet bilde av redsel. Den første sesongen slutter med mannskapet på Rocinante, sammen med Miller, hele omfanget av konspirasjonen avslører. I den andre sesongen gjør de så ut til å løse dette problemet. Resulterer i helt nye menneskelige og teknologiske avgrunner åpne opp.

En helt vanlig dag på #Roci .... flyin skipet mitt ... # TheExpanse pic.twitter.com/pAgJMvxsBA

- Cas Anvar (@Casanvar) 15 august 2017

Utholdenhet er belønnet

Er den første sesongen en langsom, fortalte nesten i stil med en Spaghetti Western eller noir detektiv roman kriminalfortelling, den andre sesongen mye å skyte fart. De 13 episodene av den andre sesongen kan være akkurat som den første sesongen trolig best rett binge-watchen. Hvem kan være treg start ikke skremme og serien er en sjanse vil bli belønnet med en uvanlig historie, interessante karakterer og en virkelig nyskapende representasjon av nær fremtid. Man bør holde i alle fall frem til sesongavslutningen av den første sesongen. Denne serien har vunnet den prestisjefylte Hugo Award nylig. Og som håper på Season 2 på mer areal, som ble beroliget: Sesong 3 er for tiden filmet.(FAB)