Softwarebilliger.de: Vi selger ikke forfalskninger!

I en pressemelding av 13. mars Microsoft hadde hevdet med referanse til en Beschlagnahmungsaktion staten kriminelle kontoret Berlin som gjennom nettbutikken "Softwarebilliger.de" falske medier markedsføres med Microsoft operativsystemer. Nå, operatør av nettstedet, TYR Holding GmbH innsett at ved Softwarebilliger.de ingen falske programmer eller disker selges. "Som en seriøs forhandler av brukte programvare, holder vi at vi følger gjeldende lover"Stresset Elmar Ewaldt, administrerende direktør i TYR Holding GmbH nettet i en diskusjon med Heise. Det vil derfor ta kontakt med alle midler mot de grunnløse påstandene i hans syn av Microsoft for å forsvare.

Slik rehabilitering media ligger gripe Berlin statsadvokaten Microsoft høyt Softwarebilliger.de. Slik rehabilitering media ligger gripe Berlin statsadvokaten Microsoft høyt Softwarebilliger.de.

Når filen og konsultasjon med myndighetene stå fast for selskapet som da igangsatt av Microsoft søkeoperasjonen ukritisk opprinnelige programvaren hadde blitt beslaglagt på såkalte gjenopprettings-CDer. Videresalg av OEM-disker som er gratis å installere på en PC var, men ved Høyesteretts dom (Az.:I ZR 244/97) er uttrykkelig erklært prøves på 6 juli 2000. I tillegg beslaglagt media leir fortsatt med myndighetene. Så langt, derfor er det fortsatt ingen endelig identifikasjon som "forfalskninger"Stresset Ewaldt.

Med urettferdig fra perspektivet til Softwarebilliger.de kampanjen Microsoft ville bare forvirre kjøpere av brukt programvare, og dermed ødelegger vellykket forretningsmodell for giveren, sier Elmar Ewald. En trader uten varer ikke lenger kunne drive økonomisk til slutt.

Som Dr. Swantje Richters, råd Microsoft Tyskland, i mellomtiden, ble offisielt annonsert på presse bloggen av selskapet, Microsoft holder "Påstand om TYR Holding"Ville Programvareselskapet bare stoppe handelen i brukte originale disker for "beviselig falsk" og har derfor bedt om at den regionale domstolen Frankfurt "mot TYR holder en følsom overtredelses pålegges, (Red. om distribusjon av pirat Windows disk) ignorert fordi den rettslige forbudet." I tillegg har Microsoft også brakt aksjoner mot TYR Holding GmbH og administrerende direktør.

Dommer uttrykte tillit til at det vil komme til en domfellelse i oppfølgeren, tross alt, Microsoft selv kunne beste dommer "hvorvidt en databærer har nå blitt fremstilt av en autorisert pressing anlegg eller fra en stempling anlegg som ikke har noen produksjonslisens." Dessuten er dagens krangel "forfalskninger" henholdsvis "piratkopiering varer" må ikke forveksles med en annen tvist mellom Microsoft og en forhandler som gjaldt OEM gjenopprettings-CDer. Her hadde den føderale domstolen besluttet i oktober i fjor til fordel for Microsoft, at salget av Windows pakke fra OEM-gjenopprettings-CDer og utenlandske sertifikater av autentisitet krenker varemerkerettighetene til programvareselskapet.

[andre oppdatering: Søk av lokalene til forløperen Softwarebilliger.de og beslagleggelse av diskene i august 2011 har blitt erklært av Berlin Regional Court å være ulovlig.](Gs)