Laptops: Ny Dell XPS 13 Developer Edition til rådighed med Ubuntu

Ny Dell XPS 13 Developer Edition bærbare computere med Ubuntu fås nu

(Billede: Dell)

Dell laptops kaldet XPS 13 Developer Edition pre-installeret med Ubuntu Linux er nu tilgængelige. De bærbare computere bringe Intel CPU'er den syvende generation og valgfri QHD + touchscreens.

For nylig Dells nye XPS 13 er bærbare computere i Developer Edition forudinstalleret med Ubuntu tilgængelig. De bærbare computere er udstyret med Intel Core i5 eller Core i7-processorer, den syvende generation (Kaby Lake) udstyret.

Mens fire modeller i USA at vælge imellem, er der kun tre modeller i Europa. Den billigste model tilbydes i Tyskland vil koste 1.249 euro, de dyreste 1799 euro. Modellen i mellem er til rådighed for 1529 Euro.

De to dyrere modeller er udstyret med en touch skærm med en opløsning på 3200 × 1800-tallet. Cornings Gorilla glas for at beskytte mod ridser. For high-speed trådløs modtagelse efter AC standard Dell Qualcomm Atheros bygget 'killer-kort. Som hukommelse PCIe SSD'er er med kapaciteter på 256 GB og 512GB til rådighed - sidstnævnte kun i den dyreste model.

Million aftale med Linux bærbare computere

De bærbare computere kommer med den nyeste version af Ubuntu 4.16. Plus et par ekstra patches og drivere, men Dell er også tilgængelig for andre distributioner.

De Developer udgaver af XPS bærbare computere, Dell har hobet for 2012th De idé bærbare computere med præinstalleret Linux tilbud, stammer fra et internt Dell-projekt kaldet Sputnik. Ifølge Dell CTO Barton George en multi-million dollar forretning er blevet af den oprindelige investering på $ 40.000.(MLS)